Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kornişon Turşusu

Kornişon Turşusu
0
34

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
3
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
46
Konum
Rusya
F-D Coin
139
kornison-tursusu.jpg

Kornişon Turşusu Tanımı İçin Gereçler

  • 1 kg kornişon
  • 1 baş sarımsak
  • 2 yemek kaşığı kaya tuzu
  • 1 çay kaşığı limon tuzu
  • 1 çay bardağı sirke
  • Kaynar su

Kornişon Turşusu Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Kornişonları sirkeli suda bir saat bekletin, sonrasında yıkayın.
  2. Bıçakla delin .
  3. Kavanozun altına sarımsakları ikiye bölüp koyun.
  4. Üzerine delinmiş kornişonları yerleştirin.
  5. Orta ara sarımsak serpiştirin ,en üstüne tuz ve limon tuzunu sirkeyi ek edip kaynar su ile doldurup kapatalım.
  6. Açmak istediğimizde açıp kalanını buz dolabında saklayalım.
  7. Yapacaklara şimdiden afiyet olsun birebir formda domates biber turşusuda yapabilirsiniz.
 
858,557Konular
982,114Mesajlar
32,775Kullanıcılar
şımarttvSon üye
Üst Alt