Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

korkunuzu yenecek dua

korkunuzu yenecek dua
0
41

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
korkunuzu yenecek dua 1900 kere okunan dua cumartesi okunan dilek duası cumartesi duası duaları 1900 kere dua fe in tevellev fe kul hasbiyellahu la ilahe illa huve aleyhi tevekkeltu ve huve rabbul arsil aziym ben bu duayı çok korktuğum zaman okudum ve etki etti o korkum gitti arkadaslaraksamları yatmadan 7 kere sabahları kalktığımda 7 kere okudumbazı yerlerdede şöyle birşey duydum cumartesi günleri 1900 kere okunursa yaklasık 3 saat sürüyoröbür cumartesiye değin dilediğiniz birşey gerçekleşiyor örneğin sevgilinizle aranız fena bu duayı okudunuz aranız düzeliyor gibi bir örnekte halamın basından geçmişti zaten duayı ondan aldım duydumo istanbul depreminden zamanında çok korkmus ve bu korkusunu alt etmek icin kesintisiz bu müthiş duayı okumus ve korkusu geçmişsizlerede öğüt ederimkorkunuzuyenecekdua5c543cc7426a5alt  

858,505Konular
982,672Mesajlar
33,048Kullanıcılar
Mega00Son üye
Üst Alt