Körili Tavuk ( Hindistan ) Malzemeler : 1 Bütün Tavuk 1 Baş Soğan 5 Çorba Kaşığı köri Tozu 4 Diş Sarımsak 1 Havuç 1 Tatlı Kaşığı Pul Biber Tuzlu Karabiber 2 bardak su 3 çorba kaşığı Sıvı Yağ Yapılışı : Tavuğu ufak parçalara ayırın Soğanı ince ince doğrayın Derin bir cam barbar yerleştirin ve tüm malzemeleri üzerine ek edin En Ince Ayrıntısına Kadar karıştırın Buzdolabında bir gece bekletin Bir tencerede yağı ısıtın ve tavuğu biraz kızarana değin kavurun Suyu ilave edin Orta ateşte 45 dakika pişirin Sade bir pilav ile birlikte sıcak olarak servis yapın id
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.