Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Körili Mantarlı Tavuk

Körili Mantarlı Tavuk
0
37

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
2
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
47
Konum
Rusya
F-D Coin
111
korili-mantarli-tavuk.jpg

Körili Mantarlı Tavuk Tanımı İçin Materyaller

  • 1 adet kuru soğan
  • 1 adet yeşil biber
  • 1 adet kırmızı biber
  • 1 diş sarımsak
  • 400 gram mantar
  • 1 paket tavuk göğüsü
  • 1 yemek kaşığı köri
  • 1 paket krema
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • 1 çay kaşığı tuz

Körili Mantarlı Tavuk Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Tenceremize doğranmış tavuk göğsünü suyu çekene kadar pişmeye bırakalım.
  2. Dilimlemiş olduğumuz soğan, biberler, mantar ve sarımsağı üzerine ekleyelim.
  3. 15 dk pişmeye bırakalım. Suyunu yeterlice çeksin. (pişirme derecesini kendinize nazaran ayarlayabilirsiniz. Mantarları az pişsin derseniz. ).
  4. Başka yandan ise sosumuzu hazırlamak için. Bir tavaya kremayı ekleyelim.
  5. Tereyağı tuz karabiber ve köriyi ekleyelim.
  6. Rengini alana kadar pişirelim 2-3 dk.
  7. Hazırlamış olduğumuz sosu pişmede olan tavuk ve mantara ekleyelim karıştırıp, 1 2 dk kaynamasını bekleyelim.
  8. Daha sonradan servise sunabiliriz.
Afiyet olsun. ????.

Körili Mantarlı Tavuk Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,505Konular
982,673Mesajlar
33,048Kullanıcılar
Mega00Son üye
Üst Alt