Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

kopya

kopya
0
49

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
kopya orta okuldaydım ve yazılımız vardı trafikten manâlı bi ders olmadığı için çalışmamıştım kopya çekerim diye düşünüyodumtrafikçininaslında matematşikçi ve iyi bi öğretmen olduğunu unutmuştum tabiki neyse zil çaldı bende kopya olarak defteri kullanıcam ne hafıza lakin diğer şey kalmamış gibikopya5c515ff95b623alt ) hoca girdi yazılı başladı bütün kopya çekerken yakalandımhocabeni ayağa kaldırdı bi tokat çaktı hocada bende şoktayız sınıfı terkettimnormalde aklı basan işine düşkün sivri bir öğrenci olduğum için benden hiç beklememiştilerhüseyin hocam fazla uğraştı benimle sonradan fakat disipline verememiştikopya5c515ff95b623alt :D Big Grin :Dancingfurious:kopya5c515ff95b623alt :D Big Grin :Dancingfurious:kopya5c515ff95b623alt :D Big Grin :Dancingfurious:tabiki daha daha sonra anadolu lisesini yüksek dereceyle kazanıp onların gururu olmuştumdaha sonrasını merak ettiyseniz şimdide yaşam üniversitesi ev hanımlığı ve çocuk büyütme bölümünün son sınıfındayım yüksek bi dereceyle devam ediyorum:nono::nono::nono:  

858,505Konular
982,831Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt