Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Köpüklü Sıcak Çikolata

Köpüklü Sıcak Çikolata

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Köpüklü Sıcak Çikolata Tarifi İçin Malzemeler

*Yarım su bardağı süt
*Yarım su bardağı kaynar su
*1 adet hazır toz sıcak çikolata
*Tercihe göre küçük bir parça çikolata
*Frenç Press

Köpüklü Sıcak Çikolata Tarifi Yapılışı
Öncelikle sütü kaynatıyoruz Sonra toz halinde olan sıcak çikolatayı kaynar su ile karıştırıyoruz Ben tadı daha güzel olsun diye içine sütlü(saf çikolata) bayram çikolatası ekledim İyice karıştırdıktan sonra bunu bir kenarda bekletiyoruz Kaynayan sütü Frenç Presse alıyoruz ve köpürtüyoruz Köpüren sütü bardağa döküyoruz En son olarak da sütün tam ortasına gelecek şekilde sıcak çikolata karışımını köpüğün üstüne döküyoruz Afiyet olsun

Similar threads

Bol Köpüklü Lattem Tarifi İçin Malzemeler *Yarım bardak süt *Sıcak su *1 tatlı kaşığı granül kahve *Frenç Presse *1 tatlı kaşığı toz şeker Bol Köpüklü Lattem Tarifi Yapılışı Öncelikle sütü kaynatıyoruz Ayrı bir yerde sıcak su da kaynatıyoruz Kaynayan sütü Frenç Presse’te köpürtüyoruz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
51
Buzlu Kahve Tarifi İçin Malzemeler *1 tatlı kaşığı granül kahve *1 tatlı kaşığı toz şeker *1 su bardağı soğuk süt *Buz *Frenç press Buzlu Kahve Tarifi Yapılışı Öncelikle 1 bardak soğuk sütün 13 üne kahve ve şekeri ekliyoruz Karıştırıyoruz Sonra bu kahve karışımını köpürtmek için Frenç...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
Sütlü Köpüklü Nescafe Tarifi İçin Malzemeler Standart bir kupa için ; *İstenilen ölçüde nescafe *1 Kupa sıcak süt *Çikolata *Blender ya da çırpıcı tel vb *Şeker Sütlü Köpüklü Nescafe Tarifi Yapılışı Sütü cezvede değilde küçük bir tencerede kaynatıyoruz Kaynamış sütü tencerenin içinde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
Latte Macchiato (Sütlü Köpüklü) Tarifi İçin Malzemeler 1 su bardağı sıcak süt 1 tatlı kaşığı şeker 1 tatlı kaşığı kahve 23 kaşık sıcak su Üzeri için; Çikolata sosu, tarçın, karamel sos vb Kaç Kişilik: 12 Hazırlama: 5dk Pişirme: 5dk Latte Macchiato (Sütlü Köpüklü) Tarifi Yapılışı Daha...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
Lattemacchiato Tarifi İçin Malzemeler *1 su bardağı yağlı süt *1 tatlı kaşığı nescafe golf *1 tatlı kaşığı şeker *1 çay bardağı su ÜZERİ İÇİN: *Hazır çikolata sosu Lattemacchiato Tarifi Yapılışı Sütü cezvede kaynatıyoruz Köpürtmek için ben frenchpress (bitki çayı demliği) kullandım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
858,505Konular
982,725Mesajlar
33,057Kullanıcılar
yaramaz61Son üye
Üst Alt