Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

köpeğim ile ilgili

köpeğim ile ilgili
0
82

Similar threads

Köpeğim fazla halsiz ve kustu Benım kopegımın cınsı rus fınosu Daha 6 aylık Son gunlerde kusmaya calıstı ama kusamadı Bugun sabahleyin daha once yuttugu lastıgı kusarak cıkarttı sonradan hiç yemek yemek yemedı ve yarım saat arayla 23 defa kustu Kustukdan daha sonra cok halsızlestı ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
ayrılık nickleri uslanmam ayrılık nickleri ayrılık nickleri sarhoşlukla ilgili nickler suçlu suclu nickler Önceden olsa arkandan bakar ağlardım, acilen ardıma bile bakmam Eskiden uğruna dünyaları yakardım, şimdi bir kibrit bile çakmam Kim Démişki SarhoşLuk Kötü Şéy Ama Bén Hérşéyimi Ayıkén...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
bahane mazeret gerekçe İşte size işte veya okulda kullanabileceğiniz bir kaç minik mazeret (herşey çok güzel olacak gibin oldu çaktırmayın 1549144451 1549144451 mazeretmazeretmazeret5c56118cdd8d1mazeretmazeretmazeret5c56118cdd8d1 http:wwwturkmaniacomimagessmilieswinkgif Eğer o gün...
Cevaplar
0
Görüntüleme
47
Ceza Acı Biber olmadı rapin bir olamadı rapin seni bir dinledim sonucu gaza baz tepin sidik yarışı senin işin oldu kekim bir doyamadı gözün acı biberimi yedin hepinize gider alayınıza gider ağzınıza biberi sürerim affetme diler ve köpeğim olur ve hepsi rapi katleder ben yaparım rapi alem...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
Yavru köpeklerde öğün sayısı 3’e kadar çıkabilirken yetişkinlerde 1’e kadar düşebilmektedir. Peki köpeğiniz hiç yemek yemiyor ise? İşte muhtemel sebepleri: İçindekiler Köpekler yemek konusunda en seçici hayvanlardır. 3 gün öğün almadan da yaşamlarına devam edebilirler ancak bu denli aç kalmaları...
Cevaplar
0
Görüntüleme
299
858,505Konular
982,838Mesajlar
33,077Kullanıcılar
Lequste44Son üye
Üst Alt