Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Köpeğim fazla halsiz ve kustu Benım kopegımın cınsı rus fınosu Daha 6 aylık Son gunlerde kusmaya calıstı ama kusamadı Bugun sabahleyin daha once yuttugu lastıgı kusarak cıkarttı sonradan hiç yemek yemek yemedı ve yarım saat arayla 23 defa kustu Kustukdan daha sonra cok halsızlestı ve...
ayrılık nickleri uslanmam ayrılık nickleri ayrılık nickleri sarhoşlukla ilgili nickler suçlu suclu nickler Önceden olsa arkandan bakar ağlardım, acilen ardıma bile bakmam Eskiden uğruna dünyaları yakardım, şimdi bir kibrit bile çakmam Kim Démişki SarhoşLuk Kötü Şéy Ama Bén Hérşéyimi Ayıkén...
bahane mazeret gerekçe İşte size işte veya okulda kullanabileceğiniz bir kaç minik mazeret (herşey çok güzel olacak gibin oldu çaktırmayın 1549144451 1549144451 mazeretmazeretmazeret5c56118cdd8d1mazeretmazeretmazeret5c56118cdd8d1 http:wwwturkmaniacomimagessmilieswinkgif Eğer o gün...
Ceza Acı Biber olmadı rapin bir olamadı rapin seni bir dinledim sonucu gaza baz tepin sidik yarışı senin işin oldu kekim bir doyamadı gözün acı biberimi yedin hepinize gider alayınıza gider ağzınıza biberi sürerim affetme diler ve köpeğim olur ve hepsi rapi katleder ben yaparım rapi alem...
Yavru köpeklerde öğün sayısı 3’e kadar çıkabilirken yetişkinlerde 1’e kadar düşebilmektedir. Peki köpeğiniz hiç yemek yemiyor ise? İşte muhtemel sebepleri:
İçindekiler
Köpekler yemek konusunda en seçici hayvanlardır. 3 gün öğün almadan da yaşamlarına devam edebilirler ancak bu denli aç kalmaları...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.