Kopar At Kurabiye (Harika Lezzet) Tanımı İçin Materyaller
- 2 adet yumurta
- 1 su bardağı toz şeker
- 125 gram oda sıcaklığında erimiş margarin
- 1 çay bardağı sıvı yağ
- 1 çay kaşığı tarçın
- 1 çay kaşığı karbonat
- 1 paket vanilin
- 1 avuç dolusu ceviz
- 1 avuç kuru üzüm
- Yarım su bardağı damla çikolata
- Aldığı kadar un (3-4 su bardağı kadar gidiyor)
Kopar At Kurabiye (Harika Lezzet) Tanımı Yapılışı
- Yumurta, şeker, margarin, sıvı yap kabın içinde karıştırılır.
- Tarçın, ceviz, üzüm, çikolata modülü eklenir karıştırılır.
- Karbonat, vanilin ve azar azar un eklenerek hamur kıvamını alır un az gelirse daha eklersiniz ben 4 bardak kadar kullandım. Unun kalitesine nazaran değişiyor.
- Ceviz büyüklüğünde kesimler koparıp yağlı kağıtlı tepsiye dizilir.
- 190 derece fırında kızarana kadar pişirilir ????.
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.