Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Konya Turkuleri

Konya Turkuleri
0
169

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Konya turkuleri ve sozleri,Konya Anadolu Halk şarkıları,konya anadolu turkuleri,Konya turkuleri,Konya şarkıları,turku sozleri,

Karanfil turkusu
Konya
98 Hicaz

Karanfil oylum oylum
Geliyor servi boylum
Servi boylum gelirse
Şen olur deli gonlum
Vay benim efendim efendim

Karanfil olacaksın
Sararıp solacaksın
Ben hakime danıştım
Sen benim olacaksın

Karanfil uzar gider
Yaprağı uzar gider
Yaprağı uzar gider
Yar yolunu şaşırmış

Karanfil oymak oymak
Olurmu yare doymak
Yare dedim dinen
Caizdir boynun vurmak

Menim Turkusu
Konya

Keten gomlek dizedek
Kalk gidelim bize dek
Aman aman menim
Aman menim unvanlı menim
Pek kucuceksin şirvanlı menim

Keten gomlekte asri vay vay
Oldum gızın esiri
Aman aman menim
Aman menim unvanlı menim

Keten gomlek kıl kaytan
Gezerim dukkan dukkan
Aman menim unvanlı menim

Similar threads

Karanfil Oylum Oylum Şarkı Sozleri Karanfil oylum oylum Geliyor fidan boylum Fidan boylum gelirse Sen olur benim gonlum Vay benim efendim efendim servi Bulendim Karanfil olacaksın Sararıp solacaksın Ben hakime danıştım Sen benim olacaksın Vay benim efendim efendim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
193
En Guzel Turku Sozleri, Tum Turku Sozleri; KırklareliFaruk YılmazTRT İstanbul A Bre Suluman Aga A Bre Suluman Aga Tut Cakal Beygiri Uralım Yuları Sıkalım Kolanı A Bre Suluman Aga Boydalar Oldu Mi Beni Evereyler Haberin Oldu Mi Suluman Aganın Karısı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
455
Muş Turkuleri, Muş yoresine ait Turkuler,Muş Turkuleri Sozleri, En guzel Muş Turkuleri Acıldı Laleler Guller (Muş Ovası) Acıldı laleler guller Uzar gider Muş Ovası Guzeller kolkola vermiş Akıp gider Muş Ovası (Kaynaktaki dortluk) Acıldı laleler guller Guzel yerdir Muş ovası...
Cevaplar
0
Görüntüleme
198
en guzel asker turku ve şarkıları, asker turku sozleri, asker turkusu sozleri Askerlik Turkuleri imagesenguzelaskerturkuleri5ad2197a2019a Askere yolcu etme, asere gidip gelmeyen yiğitler icin soylenmiş en guzel turkuler; Asker Yolu Beklerim Asker Yolu Beklerim, Gunu Gune Eklerim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
113
yapılarına kadar türküler Türkülerin kayıtlı bir şekli yoktur İki mısralı türküler olabildiği gibi koşma, mani türünden yoksa bentlerle resmileşmiş türküler de vardır Koşma yoksa mani olarak bildiğimiz şekiller türkü nağmesiyle söylendiğinde adı geçen şiirlerden ayrılır Çünkü ırk, ezgi ile...
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
858,505Konular
982,771Mesajlar
33,065Kullanıcılar
DoxySon üye
Üst Alt