Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Konuşmak İstiyorum Lakin Küsüz Nasıl Barışıcam

Konuşmak İstiyorum Lakin Küsüz Nasıl Barışıcam
0
197

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Kızla Çıkmıyoruz Fakat Ben Kıza Uzun Süre Önce Önerge Ettim Kabul Etmedi 12 Hafta Öncede O Bana Öneri Etti Ben Kabul Etmedim ( Niye Kabul Etmedim Bilmiyorum) Ben Fazla Seviyorum Kavga Ettik 45 Gündürde Küsüz Kız Bana Çok Sinirlendi Bende Altta Kalmadım Fakat Pişman Oldum Barışmak İstiyorum Lakin Özür Dilemek Agır Geliyor Dilesem Bile Affetmicek Ne Yapmalıyım Hediye Filan Çare Degil Daha Yaratıcı Fikirlere İhtiyacım War Nasıl Barışabilirim Yalvarmalımıyım Yahut Hiç Oralı Bile Olmamalımıyım

Yorum Yazar Herkeze +Rep

Similar threads

Kızla Çıkmıyoruz Ama Ben Kıza Uzun Vakit Önce Teklif Ettim Kabul Etmedi 12 Hafta Öncede O Bana Teklif Etti Ben Kabul Etmedim ( Niye Kabul Etmedim Bilmiyorum) Ben Çok Seviyorum Kavga Ettik 45 Gündürde Küsüz Kız Bana Çok Sinirlendi Bende Altta Kalmadım Lakin Pişman Oldum Barışmak İstiyorum Ama...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
Hayatımda beni seven 3 kız var 1 Adı ezgi onunla çıktım beni çok seviyor ben hoşlanıyor gibi bişeydim ama daha sonra soğudum ben ayrılmak istedim sonra her yerde barıştık bu sefer fazla kıskançlığı yüzünden benden kendisi ayrıldı sonra barışalım dedi ben kabul etmedimve fazla üzülüyor onu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
Birincil ilk olarak yazacaklarımı sabırla okuyacak olanlara çoktan teşekkür ederimÇünkü gerçekte ben fazla zor bir durumdayım ve sizlerin tecrübesine, bilgisine ihtiyacım var Bizim ilişkimiz 8 ay gibi bir vakit sürdü ve de benim zorba ve kıskanç tavırlarım yüzünden, benim sayamadığım değin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
117
Selam arkadaşlar sizlerin görüşüne ihtiyacım var elbette, LL Benim bir sevgilim var birgün ocak ayında arkadaş aracaılığı ile tanıştık ben telefon numarasını falan aldımkızdan hoşlandığımı falan belirttim çeşitli jestler yaptım birazcık uğraştırdı ama oda hoşlandıki benimle denemeyi ve beni...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
Merhaba arkadaslar ; Burda bazı arkadaslarımızın yazdıklarını okudum onlarla dertleştim tecrübelerimden nasihat vermeye çalıstım herneyse ben kendimi anlatmaya karar verdim , bundan bütün 4 sene önce arkadasımın tavsiyesi üstüne bir bayanla tanıştım ve konuştuk ettik birbirimizi aşina derken...
Cevaplar
0
Görüntüleme
154
858,505Konular
982,786Mesajlar
33,073Kullanıcılar
Vedat77Son üye
Üst Alt