iltasyazilim
FD Üye
Selamlama arkadaşlarÖncelikle bu konuyu açtığım için özür dilerim Lakin kafamı çok karıştırıyorÇok sade anlatacağımYani ayrıntı değil
Arkadaşlar sevgilim le 2 yıllık bir ilişkimiz varYaşlarımız 18 yani o kdar büyük değiliz
Sevgilim geceleri telefonda konuşurken hep konuyu cinselliğe çekiyor
Fakat ben ona karşısında o kadar cinsel birşey hissetmiyorumYani hissetmek istemiyorumKıyamıyorumYani üzülüyorum
Bu konuyu sevgilime açtımÇok düzeyli bir şekilde konuştuk
Bana yardımcı olmak istiyormuşYani bana tezgâhtar olabilirmişBeni rahatlata bilirmiş yaniBu sorunu benim desteğim ile rahatlıkla aşabiliriz diyo
Bu durum kesinlikle ilişkimizi etkilemeyecekmiş
Sorun şuAcaba doğrusu bana yardım etmek içinmi takviye edecekYoksa kendi istiyor diyemi?
Arkadaşlar sevgilim le 2 yıllık bir ilişkimiz varYaşlarımız 18 yani o kdar büyük değiliz
Sevgilim geceleri telefonda konuşurken hep konuyu cinselliğe çekiyor
Fakat ben ona karşısında o kadar cinsel birşey hissetmiyorumYani hissetmek istemiyorumKıyamıyorumYani üzülüyorum
Bu konuyu sevgilime açtımÇok düzeyli bir şekilde konuştuk
Bana yardımcı olmak istiyormuşYani bana tezgâhtar olabilirmişBeni rahatlata bilirmiş yaniBu sorunu benim desteğim ile rahatlıkla aşabiliriz diyo
Bu durum kesinlikle ilişkimizi etkilemeyecekmiş
Sorun şuAcaba doğrusu bana yardım etmek içinmi takviye edecekYoksa kendi istiyor diyemi?
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.