Gülünç tel görüsmeleri müşteri hizmet hattı Meraba ben Serkan nasıl yardımcı olabilirim? Benim telefonda bi problem var bankomatta işlem yapamadım Peki ilk olarak telefonunuzun ''menütuşuna sonra da ''5'' tuşuna başın Evet Tamamlanmış Ekranda ne var acilen? Show tv ??? a İyi günler kredi kartı başvurunuz için aramıştım sizi Alt buyrun Mesleğiniz nedir acaba? Yaşam kadını Özel sektör yazıyorum ben O da olur! Bayan : Merhaba ben kredi kartınızla köpek almıştım Yetkili: Evet efendim? Kadın : Bu köpeğin kulakları duymuyor Acaba sigorta kaps* giriyor mü? Yetkili: Ben bi üstüme danışayım !!!?!! İyi günler, nasıl muavin olabilirim? Para çekemiyorum ben Şifrenizi yanlış giriyormuşsunuz Ahmet bey! Şifre mi? Benim şifrem hep aynıdır, İstanbul'un kurtuluşu Lütfen, bana şifreyi söylemeyin efendim Hah, tamam hatırladım, 1956!!! Efendim o İstanbul'un kurtuluşu yok fakat Yaaaa! Kaçtı İstanbul'un kurtuluşu? Efendim ben malesef söyleyemem bunu size Niye sen de mi bilmiyosun? Biliyorum, ama güvenlik açısından benim şifreyi bilmemem gerekiyor Ben sana şifreyi sormuyorum oysa! İstanbul'un kurtuluşunu soruyorum Evet, fakat ???!!! Alo ben Konya, Ya benim bu printer çalışmıyor! Windows'ta mı çalışıyor? Evet Bilgisayar printerı görüyor mu Konya? Evet, karşısında karşıyalar! Şu an bankanızın ATM'sinden maaşımı çekemiyorum Üzgünüz efendim geçici bir hatadan ötürü şu lahza tüm sistemlerimiz off'tadır (Bir saat kadar daha sonra yine arar) Ben şu lahza Of'dayım ve hala paramı çekemiyorum Güvenliğiniz için bir kaç soru sormam gerekiyor Doğum yeriniz? Erzurum Doğum tarihiniz? 23 Ocak 1957 Annenizin evlenmeden önceki soyadı? Anamı karıştırma bu işe herkeznet