Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Komik Nickler :))

Komik Nickler :))
0
154

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
88
F-D Coin
0
En Guzel Komik Nickler – Kalbimi kırmak

Sevmek olmektir bence, bende sewmiştim olmeden once

1 gun gelip “ben mi dunya mı die soracaksın Ben dunya diyeceğim we sen cekip gideceksn ama blmeyeceksin ki benim dunyam sensin

Yanlızlık benim eski sevgilim yalnızlık benim en vefalı yarim ben onu kimler icin terkettim o beniii bırakmıyor!!

HEP KALANLARA GİDENLERİ KATTIM! BİR GUN YERİNE GECEMEDİLER O KALANLARA GİDENLERİ KATTIM YİNE BİR TANE SEN EDEMEDİLER

Sen beni sevmeyip başasını sevsende umarım oda severBAŞKASINI!

Dostlar ırmak gibidir, kiminin suyu az, kiminin cok Kiminde ellerin ıslanır yalnızca kiminde ruhun yıkanır boydan boya

Hayatta uc şeyi sevdim; Seni, kalbimi, umit etmeyiSeni sevdim, sensin diye, Kalbimi sevdim, seni sevdi diye, Umit etmeyi sevdim, belki seversin diye

Hayat ve yaşadıklarını bir okyanus gibi duşunCılgın ve deli dalgalara isteyerek girmezsinDurgun ilik

Durumum cevrim iciBeynim meşgulRuhum hemen donecekAklım dışarıdaElim telefondaKalbim cevrimdışı

Bu Kadar yazabildim

858,536Konular
981,826Mesajlar
32,339Kullanıcılar
ryzegrxod1Son üye
Üst Alt