Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Komik İtiraflar

Komik İtiraflar
0
200

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Romantik
Romantik olabilen kadının romantizm nedir bilmeyen kocasından inciler… Cok yorgun ve yarı uykulu olduğu bir sırada yanına yattım ve saclarımı okşamasını istedim Şoyle dedi: “Bak ben elimi başının ustune koydum, hadi sen kafanı sağa sola salla!

beklenmeyen misafirler
Gecen hafta pazar gunu evde otururken aniden kapı caldıannem kapıyı acıp karşısında hic haber vermeden gelen misafirleri gorunce hoşgeldiniz demek yerine aaaaa ama yufkam yok unum yok domates kalmadı nası olucak kidie bi tepki verdi

İşte ! aradığım kız bu
İlk yemeğe cıkışımızda cep telefonu caldı Elini cantasına attı Kurcaladı kurcaladı Telefon uzun uzun calmaya devam ediyordu Bir turlu bulamadı
Sonra o guzel cumle dokuldu dudaklarından Evde mi bıraktım acaba? İşte o an aradığım kız bu dedim

Supermen
Supermen II filminde bir sokak sahnesi Yol kenarında tezgahta mevye satan bir adam bağırıp muşteri cekmeye calışıyor Tabii soyledikleri İngilizce olduğu icin anlayamıyoruz Ancak sağolsunlar alt yazıları yazanlar gayet guzel acıklamışlar: “Haydi karpuza gel! Kan cıkmazsa para yok!

Kurtlar vadisi
Kurtlar Vadisi Teror dizisinin yayınlanmaması icin İnternet’te anketlere katılıp RTUK´u aramamın sebebi ne siyasi goruşum, ne dizinin iceriği ne de şiddet Dizinin yayın saatinde eşim kumandayı alıp resmen televizyona kilitleniyor Cişini tutup arasını bekliyor, konuşmuyor, sorduğum sorulara cevap vermiyor, televizyonun onunden gecsem kızıyor Pişman mıyım? Hayır Aile saadetimiz icin yaptım

oysa bağlama
Patronum X adlı şahıs ararsa bana bağlama yok de bişey de bahane uydur diye talimat verdi X Adlı şahıs 2 saat sonra aradı X bey ordamıdie sordu burda kim arıyordedim X adlı şahıs deyince Benim ifadem hımm o zaman yok burda toplantıda olabilir

858,505Konular
982,659Mesajlar
33,045Kullanıcılar
LetStingSon üye
Üst Alt