Kolpa Yatağın Soğuk Tarafı şarkısının sözleri Kolpa Yatağın Soğuk Tarafı şarkı sözü Kolpa Yatağın Soğuk Tarafı şarkısının sözleri Hiç dinlenizi mi bilmiyorum fakat dinlemenizi nasihat ediyorum çünkü cidden de hoş bir şarkı, usatalıklı bir yorum Ve bunun için de sizlere Kolpa Yatağın Soğuk Tarafı adlı şarkısının sözlerini sunuyorum Melek'ler 1549251519 1549251519 kolpayataginsoguktarafisarkisininsozleri5c57b3c310c7bkolpayataginsoguktarafisarkisininsozleri5c57b3c310c7bkolpayataginsoguktarafisarkisininsozleri5c57b3c310c7b Ne zaman unutulduk Ne vakit geçmiş süre Ne zaman hatırladın Adımı ben sormadan Unutulur elbet her şehir halkı ve her insan Aldığımız hiçbir nefes bile içimizde kalmıyor inan Bu değin pozitif uzaklaşmış olamaz yıllar Bir dokun sende anlarsın içimdeki kül hala sıcak Fakat fazla geç artık bundan sonradan Bırakın ne olursam olayım Aklım fikrim darmadağın Yakıyor elimi ne vakit uzatsam Yatağın soğuk tarafı Hiç kimseye bir sözüm değil Sana değil bana yok hiç kimse yok Yakıyor elimi ne zaman uzatsam Yatağın soğuk tarafı Bir camın buğusuna Arasına kalp koymadan Yazılmış baş harfler gibiyiz O Kadar yalnız o kadar basmakalıp Unutulur elbet her şehir halkı ve her insan Aldığımız hiçbir nefes bile içimizde kalmıyor inan Bu dek fazla uzaklaşmış olamaz yıllar Bir dokun sende anlarsın içimdeki kül hala sıcak Fakat çok geç artık bundan sonradan Bırakın ne olursam olayım Aklım fikrim darmadağın Yakıyor elimi ne zaman uzatsam Yatağın soğuk tarafı Hiç kimseye bir sözüm yok Sana değil bana değil hiç kimse yok Yakıyor elimi ne zaman uzatsam Yatağın soğuk tarafı Bir camın buğusuna Arasına yürek koymadan Yazılı baş harfler gibiyiz Pek yalnız o kadar sıradan Fakat fazla geç bundan böyle bundan sonra Bırakın ne olursam olayım Aklım fikrim darmadağın Yakıyor elimi ne vakit uzatsam Yatağın soğuk tarafı Hiç kimseye hiçbir sözüm değil Sana yok bana değil hiç kimse yok Yakıyor elimi ne zaman uzatsam Yatağın soğuk tarafı