Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kolay Yaş Pasta (Fırınsız)

Kolay Yaş Pasta (Fırınsız)
0
120

bilgisayarci

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
68

Kolay Yaş Pasta (Fırınsız) Tanımı İçin Malzemeler

• 1 tane hazır kakaolu pandispanya
  • 1 paket pasta kreması (Ben dr oetker kullandım)
  • 1,5 bardak krema için süt
  • 1 bardak keki ıslatmak için süt
Arası ve üzeri için;
  • İstediğiniz meyveler ve çikolata kesimleri (Muz, kivi, çilek kullandım)

Kolay Yaş Pasta (Fırınsız) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Fırını olmayanlar için hoş bir alternatif. Pandispanyanın tabanını yarım bardak sütle ıslatın.
  2. Kremayı 1,5 bardak soğuk sütle çırpın ve yarısını kekin üzerine sürün.
  3. Arasına istediğiniz meyveleri ince ince dilimleyerek koyun ve damla çikolataları serpiştirin.
  4. Pandispanyanın üst kısmını da kalan yarım bardak sütle ıslatıp, kalan kremayı da üzerine güzelce sürün ve dilediğiniz üzere süsleyin.
Kolay Yaş Pasta (Fırınsız) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Fırınsız Tencerede Yaş Pasta Tanımı İçin Malzemeler 2 adet yumurta1 çay bardağı şeker1 çay bardağı süt1 çay bardağı sıvı yağ1 yemek kaşığı tereyağı yahut margarinVanilya, kabartma tozu1,5-2 çay bardağı un (Kontrollü eklenecek) Üzeri için; Pasta kreması1,5 bardak süt Fırınsız Tencerede Yaş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
56
Büskivili Pasta(fırınsız) Tarifi İçin Malzemeler 2 paket krem şanti1,5 su bardağı soğuk süt200 gram bisküvi50 gram çikolataİstediğiniz meyveler (ben muz,çilek,frenk üzümü ve yaban mersini kullandım) Büskivili Pasta(fırınsız) Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Krem şantinin oldugu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
49
Fırınsız Kolay Pasta Tanımı İçin Malzemeler 300 gram petibör bisküvi2 yemek kaşığı kakao2 yemek kaşığı kırılmış fındık yahut ceviz1 çay bardağından az eksik pudra şekeri2 yemek kaşığı eritilmiş tereyağ yahut margarin225 ml süt125 gram kuvertür çikolata (sütlü ya da bitter) Fırınsız Kolay Pasta...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
Fırınsız Muzlu Yaş Pasta Tarifi İçin Malzemeler 2 adet yumurta1 su bardağından 1 parmak eksik toz şeker1 çay bardağı sıvı yağ1 su bardağı süt1 yemek kaşığı kakao1 paket vanilya1 paket kabartma tozu2.5 su bardağı un Arası için; 1 paket krem şantiYarım yemek kaşığı kakao1 su bardağı sütDamla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
Fırınsız Yaş Pasta Tanımı İçin Malzemeler Bisküvili pasta için; 1 paket kakaolu petibör bisküvi1 paket karamelli bisküvi1 litre süt3 kaşık nişasta3/4 (bir yarım+bir çeyrek) su bardağı şeker2 yemek kaşığı kakao1 paket vanilya1 yemek kaşığı tereyağı1 paket sütlü çikolata Üzerine; 100 ml krema1...
Cevaplar
0
Görüntüleme
49
858,505Konular
982,779Mesajlar
33,072Kullanıcılar
Doutam35Son üye
Üst Alt