iltasyazilim
FD Üye
Kolay Mini Yaş Pasta Tarifi İçin Malzemeler
*İki katlı hazır pasta tabanı ( keki)
*12 muz
*Hindistan cevizi
Kreması için;
*4 çorba kaşığı un
*2 çorba kaşığı tereyağı
*1, 5 çay bardağı toz şeker
*3 su bardağı süt
Kolay Mini Yaş Pasta Tarifi Yapılışı Ben iki çocukla telaş telaşa yaptım siz geniş ve sakın zamanda çok daha mükemmel yaparsınız
Kremamızı hazırlayalım*Tereyağını eritip, unu kavuralım Süt, şeker ekleyip muhallebi kıvamında yapalım, soğutalım
Ben kakaolu tercih ettim, siz istediğiniz çeşit kremayı kullanabilirsiniz
Pasta tabanını çay bardağı ile keselim Küçük yuvarlak kellerimize bir kaşık krema koyup, 12 dilim muz koyup, ikinci bir kek ile kapatalım Kenarlarını tekrar kremaya batıralım Artan ufalanmış kek parçalarına batıralım Sonra hindistan cevizine batıralım İstediğiniz gibi süsleyip yarım saat buzdolabında beklettikten sonra servis edelim Afiyet olsun
*İki katlı hazır pasta tabanı ( keki)
*12 muz
*Hindistan cevizi
Kreması için;
*4 çorba kaşığı un
*2 çorba kaşığı tereyağı
*1, 5 çay bardağı toz şeker
*3 su bardağı süt
Kolay Mini Yaş Pasta Tarifi Yapılışı Ben iki çocukla telaş telaşa yaptım siz geniş ve sakın zamanda çok daha mükemmel yaparsınız
Kremamızı hazırlayalım*Tereyağını eritip, unu kavuralım Süt, şeker ekleyip muhallebi kıvamında yapalım, soğutalım
Ben kakaolu tercih ettim, siz istediğiniz çeşit kremayı kullanabilirsiniz
Pasta tabanını çay bardağı ile keselim Küçük yuvarlak kellerimize bir kaşık krema koyup, 12 dilim muz koyup, ikinci bir kek ile kapatalım Kenarlarını tekrar kremaya batıralım Artan ufalanmış kek parçalarına batıralım Sonra hindistan cevizine batıralım İstediğiniz gibi süsleyip yarım saat buzdolabında beklettikten sonra servis edelim Afiyet olsun
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.