Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kolay Kurabiye

Kolay Kurabiye
0
35

Garfield

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
80
kolay-kurabiye.jpg

Kolay Kurabiye Tarifi İçin Malzemeler

• 1 bardak sıvı yağ
  • 1/² bardak pudra şekeri
  • 3 bardak un
  • 1 çay kaşığı kapartma tozu
  • Vanilya
  • Kakao

Kolay Kurabiye Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Sıvı yağ pudra şekeri ve unun bir kısmını karıştırıyoruz. Unun diğer yarısını kabartma tozu ve vanilyayı ekliyoruz.
  2. Yoğurup rulo haline getiriyoruz kaç farklı şekil verecek sek o kadar parçaya ayırıyoruz ben 4 parçaya böldüm. Kurabiyeler ceviz büyüklüğünde şekillendirilmeli. ????
  3. Hamurun üstüne damla çikolata ile süsledim ???? Hamurun üzerine kakaoya batırılmış şişe kapağı bastırarak mantar kurabiye elde ettim ????
  4. Hamurun yarısını kakao ile karıştırıp küçük toplar haline getirdim ve beyazlarla birleştirip mozaik elde ettim????
  5. Son parçayı da 1 yemek kaşığı kakao ile yoğurup oval şekil verdim be üstlerine bıçağın tersi ile çizgi çekerek kahve görünümü verdim.
  6. 180 derecede ısıtılmış fırında altı pembeleşinceye kadar pişiriyoruz. Kurabiyeleri soğuncaya kadar tepside bırakıyoruz ki dağılmasın. Afiyet olsun, :).
Kolay Kurabiye Tarifi Fotoğraflı Yapılışı

858,505Konular
982,781Mesajlar
33,073Kullanıcılar
Vedat77Son üye
Üst Alt