Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kolay Kat Kat Börek

Kolay Kat Kat Börek

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Kolay Kat Kat Börek Tarifi İçin Malzemeler

*3 adet Yufka
*2 adet Yumurta
*1 çay bardağı Süt
*12 çay bardağı Sıvıyağ
*Peynir
*2 adet haşlanmış Patates
*Tuz kırmızı biber, karabiber

Kolay Kat Kat Börek Tarifi Yapılışı Kolay Kat Kat Börek Tarifi ;
Öncelikle bu tarifi denemenizi tavsiye ederim hem kolay hem lezzetli oluyor İster sabah kahvaltısında ister misafire yapın pratik bir börek gelelim tarife kolay gelsin 2 yumurtayı ,süt ve sıvı yağ bir kapta çırpılır Bir yufkayı masanın üzerine serelim, hazırladığımız karışımı yufkanın her tarafına sürelim önce karşılıklı kenarlarını ortada birleştirip daha sonra diğer kenarlarını kare olacak şekilde katlayın ve dört tane kare olacak şekilde kesin her kareye hazırladığınız harçtan ( ister peynir, ister kıyma, ister patates ben patatesleri soyup ezdim içine tuz kırmızı pul biber karabiber ekleyip karıştırdım ) koyup kare olacak şekilde katlayın ters çevirip tepsiye yerleştirin Üzerine yumurta sarısı ve susam, çörek otu serpip önceden ısıtılmış fırında 180°de 1520 dakika üzeri kızarıncaya kadar pişirin Sıcak sıcak servis yapın Afiyet Olsun, kolay gelsin

858,505Konular
982,778Mesajlar
33,071Kullanıcılar
NefSeCihadSon üye
Üst Alt