iltasyazilim
FD Üye
Kolay Havuçlu Patates Çorbası Tarifi İçin Malzemeler
*2 adet patates
*2 adet havuç
*2 yemek kaşığı un
*1 yemek kaşığı tereyağı
*Sıvı yağ
*Tuz ,nane, pulbiber
*1 su bardağı et veya tavuk suyu
*Su
Kolay Havuçlu Patates Çorbası Tarifi Yapılışı Merhaba
İlk olarak az sıvı yağ ve tereyağ koyduğumuz tencerede unu 23 dk kavurun Havucu ve patatesi rendeleyip tencereye ekleyelim ve 12 dk kavurun istediğiniz kıvama gelene dek su ekleyin ara ara karıştırarak pişmesini bekleyin patates ve havuç pişince blender da iyice çırpın içine başta yağ koyduğum için sonradan üstüne yağ yakmıyorum Ama isterseniz tereyağ yakabilirsiniz Ben baharatlarını piştikten sonra atıp 12 dk sonra altını kapatıyorum
Özellikle çocuklar için çok ideal bir çorba Yapınca çok yapıyorum ve bizde severek yiyoruz İnşallah dener ve beğenirsiniz
Afiyet olsun
*2 adet patates
*2 adet havuç
*2 yemek kaşığı un
*1 yemek kaşığı tereyağı
*Sıvı yağ
*Tuz ,nane, pulbiber
*1 su bardağı et veya tavuk suyu
*Su
Kolay Havuçlu Patates Çorbası Tarifi Yapılışı Merhaba
İlk olarak az sıvı yağ ve tereyağ koyduğumuz tencerede unu 23 dk kavurun Havucu ve patatesi rendeleyip tencereye ekleyelim ve 12 dk kavurun istediğiniz kıvama gelene dek su ekleyin ara ara karıştırarak pişmesini bekleyin patates ve havuç pişince blender da iyice çırpın içine başta yağ koyduğum için sonradan üstüne yağ yakmıyorum Ama isterseniz tereyağ yakabilirsiniz Ben baharatlarını piştikten sonra atıp 12 dk sonra altını kapatıyorum
Özellikle çocuklar için çok ideal bir çorba Yapınca çok yapıyorum ve bizde severek yiyoruz İnşallah dener ve beğenirsiniz
Afiyet olsun
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.