Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kolay BROKOLİ ÇORBASI bayılıcaksınız

Kolay BROKOLİ ÇORBASI bayılıcaksınız
0
40

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Kolay BROKOLİ ÇORBASI bayılıcaksınız Kolay BROKOLİ ÇORBASI brokoli çorbası basit brokoli çorbası tarifi basit corbası çocuklar için kolay Malzemeler 500 gr brokoli 2 çorba kaşığı tereyağ 1 çorba kaşığı un 1 tablet tavuk bulyon 2 kadeh süt tuzlu Brokoliyi 7 su bardağı su ile haşlayın Brokoli yumuşayınca kaynama suyuyla birlikte blendır ile püre haline getirin Başka bir tencerede tereyağ ile unu kavurun Brokoli püresi ve tavuk bulyonu ekleyip kaynatınBiraz kaynadıktan sonra sütü ek ederek karıştırın en son her yerde blendırdan geçiriin çorbanız hazırTuzunu ekleyip üzeri için isteğe ast tereyağında pul biberi eritin(ben seçim etmiyorum)Çorba koyu olursa kaynamış su ekleyebilirsiniz (alışınca göz kararı yapmaya başlıyosunuzBiz iki kişi olduğumuzdan birincil seferinde artmıştı bilginize) Ben brokoliyle arası mükemmel olmayan biri olaraak bu çorbayı öğrendiğimden beri brokoli evin vazgeçilmesiEşimin farklı çorba istemi üzerine bi sitede rastlamıştım korkarak yaptım lakin gerçekte hoş olduFarklı tat arayanlara nasihat ederimBence bu çorbanın olmazsa olmazı tavuk bulyon kesin ekleyin derim  

858,505Konular
982,780Mesajlar
33,072Kullanıcılar
Doutam35Son üye
Üst Alt