kocam fazla pervasız kocam düşüncesiz kocam fazla düşüncesiz 4 yıllık evliyiz severek büyük aşkla evlendik lakin kocam bundan böyle eskisi gibi değil aramızda ve evimizde hiçbir sorunumuz yok herşey yolunda gidiyor ama ruhen açım kocama ne bileyim bazen bir süpriz yapsın istiyorum bir tatlı görüntü iki üç kelime çokmu istiyorum vazgeçtim armağan filan istemiyorum anneler günü geçti bir tatlı sözünü işitmedim canı isterse birlikte oluyoruz içinde zerre dek duygusallık romantizm vs yok bunu konuştum tekrar tekrar lakin o konuşma pek bir ayla dönüşüyorki daha sonra söylediğime pişman ediyor ona kadar karnımız doyuyor evde huzurluyuz bitti ona tarafından herşey bu dek ve herşey yolunda id o yüzden vazgeçtim herşeyden hiç derdimi sıkıntımı söylemiyom kendisine ama bazende bunalıyorum içimde birikiyor herşey dışarda bir karı koca ya da sevgili görsem kıskanır oldum içim eriyor işyerimde bir bayanın kocası doğumgününde çiçek göndermiş gözlerim doldu doldu taştı kadıncağızın doğum günün kutlarken içim kan ağladı güya benim bundan böyle doğum günüm yok çünkü bir kere demedi mutlu yıllar karıcım diye ben çiçekte hediyede istemiyom yaa tatlı bir görünüm tatlı bir söz