Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kocaeli'de Eski Eşten Beyzbol Sopalı Dehşet: 'Delirmiş Gibiydi Acımadan Defalarca Vurdu'

Kocaeli'de Eski Eşten Beyzbol Sopalı Dehşet: 'Delirmiş Gibiydi Acımadan Defalarca Vurdu'
0
168

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
111
s-26a55260dbfa084dc926898d02f015c2ea7735fa.jpg

Kocaeli'nde, 29 yaşındaki fotoğrafçı Efsun Habiboğlu, 3 yıl evvel boşandığı eski eşi Gökhan Şen tarafından borç para isteğini reddettiği gerekçesiyle sokak ortasında beyzbol sopasıyla feci halde darp edildi. 

3.5 yıl evvel evlenen çift, birkaç ay içinde mutabakatlı boşandı. 3 yaşındaki kızın velayeti anneye verildi. Fotoğrafçı Efsun Habiboğlu, Başiskele'de ablasının meskeninin yakınlarında bir mesken tutarak kızıyla burada yaşamaya başladı. Geçen hafta eski karısını arayan Gökhan Şen, argümana nazaran 2 bin lira borç para istedi.

Peşine düştüğü eski eşini aracıyla sıkıştırdı

Olumsuz cevap alınca da bayana telefonda tehdit ve hakaretler savurdu. Habiboğlu parayı vermeyeceğini söyleyince ikili ortasında tartışma çıktı. Eski eşi telefonla arayıp hakaretler ve tehditler savurdu. Saldırgan adam bu sefer peşine düştüğü bayanı aracıyla sıkıştırınca bayan bariyerlere çarptı.

'Beyzbol sopasıyla tekraren vurdu'

Sabah'tan Yunus Emre Kavak'ın haberine nazaran Efsun Habiboğlu, sonraki süreçte yaşanan kâbus dolu anları şöyle anlattı: 

"Bana kaza yaptırınca polise şikâyette bulundum. 4 gün sonra ablam iftara çağırdı, ona gidecektim. Sokağa çıktım. Elimde kedim ve bir poşet çöp vardı. Bir anda karşıma çıktı. Beyzbol sopasıyla hiç acımadan tekraren vurdu."

'Gözaltına alındı sonra hür kaldı'

'Borç vermedim' diye delirmiş üzereydi. Şikâyetçi oldum, gözaltına alındı sonra hür kaldı. Dün bana 'Gebereceksin' diye bir ileti geldi. Ölmek istemiyorum, korkuyorum" dedi.

Habiboğlu, Instagram'dan gelen mevt tehdidini de paylaştı...

Uğradığı akının akabinde Habiboğlu'nun bedeninde morluklar oluştu.