Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Koca forumda takviye edicek yokmu.. Söyle dedim söylemeyince sildi..

Koca forumda takviye edicek yokmu.. Söyle dedim söylemeyince sildi..

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Merhaba arkadaşlar Ilk Olarak olayı kısa bi özetleyim Dersanede bi kız gördüm beğendim facede ekledimBugün oldu bu olayların tümü Kız kabul etti konuşmaya başladık baya uzun bi sohbet geçti aramızda Lakin en sonunda kız beni nerden buldun dedi bende bi arkadaşım adını filan söyledi bende ekledim dedim oda kim o arkadaşın dedi bende söylemiycem dedim söylemeyince kız sildi ne yapabilirim arkadaşlar yardım ? Bi daha da ekleme dedi lakin yarı blöf yapıyodu giderken ben bu kızdan galiba hoşlanıyorum ne yapıp edip her tarafta konuşmam lazım bi fikir verin

Similar threads

Merhaba arkadaşlar Öncelikle olayı kısa bi özetleyim Dersanede bi kız gördüm beğendim facede ekledimBugün oldu bu olayların hepsi Kız kabul etti konuşmaya başladık baya uzun bi sohbet geçti aramızda Fakat en sonunda kız beni nerden buldun dedi bende bi arkadaşım adını filan söyledi bende...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
Arkadaşlar dersanede bi kız var ben bu kızdan hoşlanıyordum Sonra facede buldum ekledim filan Bunun üstüne bi arkadaşım bu kızla benim adıma baya sohbet ediyo Sohbet ayıptır söylemesi bka sarıyo ve kız siliyo beni faceden Sonradan ben kıza durumu anlattım yine faceden Kız işlenmiş anladım dedi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
Selam arkadaşlar herkezin olduğu gibi benimde bi derdim var Evvelden yanıt yazan geçerdim ama derhal konu açma vakti geldi benimde fikirlerim tükendii Neyse konuya geleyim; Acilen biz Lise 2 inşaat bölümünde okuyoruz ve Birincil günlerde gözüme fazla hoş gelen bir kız vardı hakiki adını...
Cevaplar
0
Görüntüleme
112
Arkadaşlar Herkese Merhaba Başımdan Geçen Birşeyleri Anlatmak İstiyorum Aslında Benim İçin Çok Manâlı Takviye Ederseniz Sevinirim Arkadaşlar Zorlamak İstemiyorum Anlatıyorum Ben Bi Kıza Tutuldum Aradan 34 Ay Geçti Sonra Kankasına Söyledim Kankası Bana Sevdiği Var dedi Işlenmiş Dedim Fakat...
Cevaplar
0
Görüntüleme
127
daha sıfırdayım bu güne değin daima platonik oldu en son olan da dersaneden bir arkadaştı benzer semtte oturuyorduk aynı otobüse biniyorduk ben dersanede hiç görmediğimden keşke bizim dersanede olsa diyordum bi sabah bi baktım bizim dersaneye giriyor keşke bizim katta olsa derken benzer...
Cevaplar
0
Görüntüleme
121
858,500Konular
982,387Mesajlar
32,979Kullanıcılar
kara kartalSon üye
Üst Alt