Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Koç burcu iş hayatı

Koç burcu iş hayatı
0
130

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Koç burcu iş hayatı 2019

Koç burcu 2019 yılının birincil yarısı yetenekleriniz ve ticari zekanız size çok şey kazandıracak,meslek konularında epeyce iyisiniz ve bir takım küçük başarılar kazanmanız mümkün Bu sene fiziksel konularda ferahlama varİşinden memnun olmayanlar bu yıl değişikliğe gidebilir peşin para durumunuzu iyileştirmek namına bu bir şans olabilir Iş hayatında daha etkili olmanız halinde kazancınızda yenilenmeler yaşanabilir

Temmuz ayında harcamalarınızda çoğaltma olabilir gelir ve giderler arasında oluşan açık üzerinde durmalısınız Dengesizce yapılacak harcamalar ekonomi yapmanız gereken bu dönem sizi zorlayabilir

2019 ün ikinci yarısı eski meslek imakanlarının tekrar karşınıza çıkabilme olasılığı sizi daha da umutlandıracaktır Önemli bir iş anlaşması gerçekleştirmek istiyorsanız, işte size güzel bir fırsat doğuyor

Koçlar 2019 Eylüle dikkat hayatınızda manâlı bir sayfa açabilecek bir teklif alabilirsinizBeklenmedik iş ortaklıkları yapabilirsiniz ve girişimde bulunacağınız konularla ilgili büyük organizasyonların içinde bulunabilirsiniz *

Similar threads

Koc burcu iş hayatı 2019 Koc burcu 2019 yılının ilk yarısı yetenekleriniz ve ticari zekanız size cok şey kazandıracak,iş konularında oldukca iyisiniz ve bazı kucuk başarılar kazanmanız olası Bu yıl maddi konularda ferahlama varİşinden memnun olmayanlar bu yıl değişikliğe gidebilir nakit...
Cevaplar
0
Görüntüleme
189
benim burcum koc ama burcum hakkında herhangi bir şey bilmiyorum bana burcumun 2019 yılında neler kazandırıp neler kaybettireceğini soyler misiniz???? Cevap: Koc Burcu 2019'de Neler Yaşayacak 2019 yılı eğitim hayatı devem edenler gecmiş donemlere oranla daha başarılı bir yıl gecirecekler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
2019 Koç Burcu Yorumları 2019 Koç Burcu 2019 koç Burcu Falı Yıllık Burç Yorumları 2019 Koç 2019 Koç Burcu 2019 de hedeflerinizi yerine getirmek için yavaş lakin kesin adımlarla yürüyebilirsiniz Bu adımlar sizi zamanı geldiğinde zirveye ulaştıracaktır Öteki insanlarla ortak düşünmeyi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
189
Koç Burcu Iş Hayatı Nasıldır Koç Burcu Meslek Hayatı Koç burcu insanı ile iş ortaklığına başlamadan önce, bu kişiyi çok iyi anlamanız gerekmektedir Önder olarak yaratılmışlardır, dolayısıyla istekleri çok fazladır Iş ortaklığınızın başlaması ile birlikte, sorumlulukları üstlenmek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
134
2019 Ocak Koç Burcu Yorumu Ocak Koç Burcu Yorumu 2019 2019 Ocak ayında koç burçlarını neler bekliyor 2019 Ocak Koç burcu yorumu sizlerle Koçlar, bu ay daha iyi, daha huzurlu bir ay olacak sizin için Kovaya yığılan transit yıldızlar size hoş bir şey getirmeye aday Büyük veya ufak bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
156
858,505Konular
982,777Mesajlar
33,071Kullanıcılar
NefSeCihadSon üye
Üst Alt