Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Knights of the Temple 2

Hoş geldin! osm tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Knights of the Temple 2

Similar threads

Lütfen Knights Of The Temple 2 Oyununun NO CD ***** ini Bulurmusunuz Şimdiden Teşekkürler
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
Daha Etkili İlahi Güçler: \Knights of the Temple\Sbz1\Registry\Rpg klasöründeki RpgSkillsDivinePowersxrg dosyasını notepad ile açın SKILLDIVINEPOWERHEALING SKILLDIVINEPOWERAURA SKILLDIVINEPOWERSHOCKWAVE satırlarının altında bulunan manayı azaltıp; range, damage ve force’u arttırın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
Daha Etkili İlahi Güçler: \Knights of the Temple\Sbz1\Registry\Rpg klasöründeki RpgSkillsDivinePowersxrg dosyasını notepad ile açın SKILLDIVINEPOWERHEALING SKILLDIVINEPOWERAURA SKILLDIVINEPOWERSHOCKWAVE satırlarının altında bulunan manayı azaltıp; range, damage ve force’u arttırın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
Beyler Bana acil Knight og the temple 2 trainer weya hileler lazım ben aradım bulamadım elnde olan warsa yollasın memnun olurum
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
Star Wars Knights of the Old Republic II: The Sith Lords Türkçe Yaması Var mı ? Çok Lazım Oyun Sürekli Dialog İçerisinde :S
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
858,505Konular
982,712Mesajlar
33,054Kullanıcılar
yazsoyamanSon üye
Üst Alt