Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

klomen kullananlar

klomen kullananlar
0
94

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
klomen kullananlar merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım,birincil kere yazıyorum yazışma konusunda da bilgisizim yardımcı olursanız sevinirim ben iki yıl kadar önce kürtaj oldum ondan sonra dagebelik oluşmadı klomen de kullandın çatlatma iğnesi de oldum netice olumsuz benim durumumda olan arakadaşlar varsa cevaplarınızı bekliyorum lütfen  

Similar threads

klomen kullanan ve çatlatma iğnesi olan var mı? Merhaba, 10 aydır bebek istiyoruz fakat olmadı bu ay klomen kullandım ve çatlatma iğnesi oldum adetim 1 gün geçti acaba hamile olabalirmiyim diye düşünüyorum benim durumumda olan arkadaşlar varsa yazsın  
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
klomen ve çatlatma iğnesi kullananlar merhaba bu ikinci çatlatma iğnesi oluşum geçen ay tutmadı inşallah bu aytutar 25 ekimde çatlatma iğnesi oldum çatlamış çok şükür fakat 5gün elde etmek üzere ilginç akıntım var normalmi acaba böle bişey yaşayan varmı aranızda yorum yaparsanız sevinirm  
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
Klomenle hamile kalan var mı klomen kullananlar Merhaba ben 2 takvim evliyim korunmamama karşın gebe kalmadım doktora gittim herhangi bir sorun olmadığını söyledi doktorum Oysa dost çevresinden bir şey duydum klomen ile kolay hamile kalırsın dediler Acaba erken gebe kalmamı saglar mı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
114
Klomen Yorumları ( Klomen Kullananlar ) klomen uygulama şekli klomen kullananların yorumları yorumları kullanırken ilişki kullanırken cinsel ilişki Doğrusu klomen yumurtaların uyarılması olayıdır, çatlama olduğunda doktorunuz size daha sık birlikte olun der ve hamilelik sürecini inanılmaz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
416
Klomenle hamile kalan var mı klomen kullananlar Merhaba ben 2 yıllık evliyim korunmamama rağmen hamile kalmadım doktora gittim herhangi bir sorun olmadığını soyledi doktorum Ancak arkadaş cevresinden bir şey duydum klomen ile kolay hamile kalırsın dediler Acaba erken hamile kalmamı saglar mı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
137
858,500Konular
982,397Mesajlar
32,983Kullanıcılar
bkalkan68Son üye
Üst Alt