iltasyazilim
FD Üye
Klasik Ve Çilekli Limonata Tarifi İçin Malzemeler
*3 Limon
*6 yemek kaşığı şeker
*1, 5 litre su
*10 adet çilek
*Nane yaprağı
Klasik Ve Çilekli Limonata Tarifi Yapılışı Limonları yıkayın ve kabuklarını rendenin ince kısmı ile rendeleyin
Rendelenmiş limon kabuklarına şeker ilave edin ve ovun
Limonların suyunu da sıkıp ekleyin
1, 5 litre suyu da karışıma ekleyin ve en az 2 saat buzdolabında bekletin
Ara ara karıştırırsanız dibe çökmesini önlersiniz
Buzdolabından çıkarınca tekrar karıştırın ve istediğiniz şişeye ,kavonozun içine süzün
Buz küpleri ve nane yaprakları ile servis edin Nane ferah bir aroma ve lezzet katıyor
Çilekli Limonata:
İlk tarifteki karışımı ikiye bölün veya aynı tarifi tekrar yapabilirsiniz Miktarı istediğiniz gibi azaltabilir veya çoğaltabilirsiniz Ben ilk tarifi ikiye böldüm
Yaklaşık 10 adet çileği yıkayın ve saplarını kesin
Blender ile sıvı kıvama gelene kadar karıştırın
Ayırdığınız limonata karışımına sıvı çilekleri ekleyin ve en az 2 saat buzdolabında bekletin
Buzdolabından çıkan karışımı istediğiniz şişeye veya kavonozun içine süzün
Buz küpleri ve çilek ile servis edin
*3 Limon
*6 yemek kaşığı şeker
*1, 5 litre su
*10 adet çilek
*Nane yaprağı
Klasik Ve Çilekli Limonata Tarifi Yapılışı Limonları yıkayın ve kabuklarını rendenin ince kısmı ile rendeleyin
Rendelenmiş limon kabuklarına şeker ilave edin ve ovun
Limonların suyunu da sıkıp ekleyin
1, 5 litre suyu da karışıma ekleyin ve en az 2 saat buzdolabında bekletin
Ara ara karıştırırsanız dibe çökmesini önlersiniz
Buzdolabından çıkarınca tekrar karıştırın ve istediğiniz şişeye ,kavonozun içine süzün
Buz küpleri ve nane yaprakları ile servis edin Nane ferah bir aroma ve lezzet katıyor
Çilekli Limonata:
İlk tarifteki karışımı ikiye bölün veya aynı tarifi tekrar yapabilirsiniz Miktarı istediğiniz gibi azaltabilir veya çoğaltabilirsiniz Ben ilk tarifi ikiye böldüm
Yaklaşık 10 adet çileği yıkayın ve saplarını kesin
Blender ile sıvı kıvama gelene kadar karıştırın
Ayırdığınız limonata karışımına sıvı çilekleri ekleyin ve en az 2 saat buzdolabında bekletin
Buzdolabından çıkan karışımı istediğiniz şişeye veya kavonozun içine süzün
Buz küpleri ve çilek ile servis edin
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.