Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kızlarla (daha doğrusu insanslarla) nasıl konuşulur

Kızlarla (daha doğrusu insanslarla) nasıl konuşulur
0
107

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Ben fazla asosyal bir insan dünyam yalnızca bilgisayar oyunlarından ibaret (oyun endüstrisinde kim iyi kim fena benden sorulur okulda pek yani ) sınıfta bir kız var bana yakın oturuyor sayılır sınıfta bütün aradığım birey diyebilirim ama konuşamıyorum yani sınıfta bişey sorsa anında ben atlarım destek etmeye çalışırımAynı dershaneye gidiyoruz falan ama konuşabildiğim tek şey ödevler yada dersler Ben yalnızca kızlarla değil kimseyle konuşamıyorum oyunlar haricindeKız yurtdışından gelmiş bunun bi avantajını kullanırım lakin nereye kadar Bide şöyle bi sorun var geçen yıl bizim sınıftaki bi arkadaşıma (bayaa yakın arkadaşım) aşıktı fakat çocuk sevmiyodu onu,bizim biraz saf arkadaşın biride oda seni seviyor git konuş demiş ,sonra kız çocukla konuşmuş sevmediğini öğrenince harap tabiiBu senede diğer bir yakın arkadaşım bu kızı seviyor ama hiç konuşmuşlukları yok Böyle birisine aşığım işte ne yapmalıyım sizce ? Önce kızlarla yok insanlarla hangi konularda konuşulur onu bi söyleyin

Similar threads

Herkese iyi günler arkadaşlar Ben 20 yaşında üniversite 1 öğrencisiyim Hiç bilmediğim bir şehre hiç tanıdığım olmadan okumaya geldim Neyse yurda yazıldım yurtta fazla hoş bi dost ortamı yaptım sohbetimiz muhabbetimiz fazla iyidir Genelde düzenli bir insanımdır nabza tarafından şerbeti iyi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
146
Daha yeni Olduğu için daha 3görüşmemiz okulunda buluştuk Imtihan tarihlerini falan elde etmek için uğradık okula Daha Sonra ordan çıkışta Bir cafeye gidip oturduk Pasta kola vs Falan yedik 4 kişiydik o süre ben Benim en yakın arkadaşım Kız arkadaşım ve onun en yakın arkadaşı fakat Ben hiç birşey...
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
bizim sınıfta bi çocuk var biz bununla başlarda öyle cana yakın değildik fakat bu yıl fazla yakınlaştık en yakın arkadaşlarımdan biri diyebilirim ama bu çocuk bütün kızlarla çok samimi sarılıyor falan,civarda daima kızlar var geçen gün arkadaşım buna sormuş elifle(ben) ilgili ne düşünüyosun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
evet ben 10cu sınıfa gidiyorumsınıfımdaki kız sürekli bana bakıyordubir gün o kızın benden hoşlaşmadğını anladım şaşırdımHerneyse 1 2 dialog geçti aramızda facede bayaa bayaa her akşam konuşmaya başladık bn bu kızın en yakın arkadaşıyla yakındım söyledim kız tanıyalım birbirimizi dedi Kızla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
121
Bizim sınıfta acaip havalı biri vardınasıl oldu ben de bilmiyorum ama ondan hoşlandığımı farkettimmsnde fln aralıksız konuşuyodukbana içini döküyodufakat okulda pozitif samimi değildiköteki kızlarla daha iyi gözüküyodu bi gün dersaneden bir çocuğun benden hoşlandığını söylediakşam da çıkma...
Cevaplar
0
Görüntüleme
156
858,557Konular
982,115Mesajlar
32,775Kullanıcılar
şımarttvSon üye
Üst Alt