Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kızların En Fazla Sevdiği Hediyeyi Soylermsınız

Kızların En Fazla Sevdiği Hediyeyi Soylermsınız
0
175

Similar threads

Karşınızdaki kişi arkadaşınızsa, ona hediyeyi nasıl verirsiniz? Ve neler söylersiniz? Karşınızdaki birey sevgili adayınızsa, ona hediyeyi nasıl verirsiniz? Ve neler söylersiniz? Çam sakızı çoban armağanı gibi mi? Sakın ve sakın böyle hediye vermeyin Yorumlarınızı bekliyorum
Cevaplar
0
Görüntüleme
113
Arkadaşlar 1 sene önce armağan edilmiş bir forma var Bir gün söz aralarında Eren diye bir sınıf arkadaşım hediye etmiştidedi Eski sevgilisinin adınında Murat olduğunu söyledi Fakat listesinde suan ekli olmayan ve 4 ay öncesine kadar ekli olan Eren'ı baska bir faceden ekleyip baktığımda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
136
MERHABA ARKADAŞLAR Aynı çalıştıgımız yerdeki kızdan hoşlanmıştım ve reddedildim ve daha sonra kızın benim ondan hoşlananacagımı bile aklına getirmemiş diger kızların yalnızca şaka yaptıgını düşünmüş benim adımı kullnarak çünkü bizi yakıştırıyolarmış birbirimize sanırım meslek çıkışı pastane...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
Merhaba arkadaşlarHoşlandığım kıza armağan almış bulunuyorumDostça niyetinede olsa bu hediyeyi vermek istiyorumNormalde ilk gün tanıştığımızda birbirimizi tanımak amaçlı hoşlandığımız şeylerden bahsetmiştik oda bu nesil şeylerden bahsetmişti bana Fotoğrafları; Kırmızı almadım çünkü yanlış...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
mrb halk nbr ) cuma günü sevdiğim kıza bi armağan verdim okulda ama hediyeyi verip okuldan gitmiştim ondan sonradan kız mesaj attı enes ben bu hediyeyi kabul edemem diye ve senn sıranın altına bi kağıt koydum beni affet fln dedi, bnde okula geri döüp çıkışta kağıdı aldım işte kız enes ben...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
858,505Konular
982,813Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt