iltasyazilim
FD Üye
şuan 17 yaşındayım 16 yaşında birbirimizden hoşlanmaya başlamıştıkAynı sınıftayızSon 2 ay çıkmaya başladık ve şu anda bitiş noktasına geldi ve fazla acı bir şekildeBir cafede çalışmaya başlamıştıOrada fazla yakışıklı bir çocuk warmış ne zamandır onu seziyor biliyorumAyrıldıktan bir gün sonra ona bir buket gül ile sürpriz yapmayı istemiştimAma o çoktan o çocukla çıkmaya başlamıştı bileOna inanmıştım niçin böyle oluyor arkadaşlarO bana bakan gözler nasıl yalan söyledi? bana aşkım demesi gözlerime bakması Çok kötüyüm arkadaşlar seni takmıyorum sen bundan böyle tarih oldun dedi banaBu değin basit mıydı bu kadar basitmi? aşk denen şu meret aşkı yaşamak hoş peki ya acısı??? acısı aslında fazla kötü birşey bunu biliyorum arkadaşlar ne yapmamı önerirsiniz piskolojim gerçekte çok bozuk ne yapacağımı bilmiyorumUnut diyorum ama olmuyor ben onu çok sevdim mesaj yazarken ona aşkım demesi beni delirtiyor bu değin kolaydı bu olaydan sonradan kimseye güvenim kalmadı sorumu soruyorum kızların hepsi böyle insafsız mi??? cevabınız için çoktan teşekkürler
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.