Kızlar Söz Atarsa Kızların laf atmasına pek alışılmış degilizdir,genel olarak erkekler söz atarlarAma hani kızlar da söz atarsa nolur diye merak ediyorsanız bakın bakalım nasıl laf atıyorlarmış Boxerının düğmesi olayım kaldırda patlat beni (abaza kız) : Traş köpüğün olayın sür yüzüne gezdir beni (fantazi kızı) : Yazdığın kalem olayım kullan kullan beygir beni ( kültürlü kız) : Attığın tokata gaye olayım vur vur kızart beni (mazoşit kız) : Altındaki araba olayım 5 vitesten debriyaız 1 e düşür beni ( araba düşkünü kız) : Cüzdanındaki kredi kartı olayım post makinasına sok sok çıkar beni ( maddiyatcı kız) :Birandaki köpük olayım fökürtede fökürdete götür beni (alkolik abaza kız) : Yemekten sonraki kürdanın olayım karıştır karıştır dişinin kavuğuna sok beni ( ironik kız) : Ne kadar sallarsan salladaki dona düşen son damla sidik olayım daima boxerında kalayım yanına taşı beni ( iğrenç kız) : Hınkırdığın sümük oalyım manda boku gibi yere yapıştır beni ( tanımsız kız) : Çişinden daha sonra elini yıkamadığın sabunun olayım hep hasretle bekleyim seni ( platonik kız) : Futbol macında ekranın olayım 90 dk baştan başa gözünü ayırmadan süz beni ( hayal dunyasında yaşayan kız) : Bilgisayarına maus olayım tıkla tıkla şımart beni ( alaka beklyen kız) : Giydiğin çorap olayım kokunla bayılt beni ( öbür bi kız) : Göbek deliğindeki pislik olayım hiç çıkarma beni ( kirli kız ) : veee İftarda içtiğin sigara olam hasretle aniden içine çek beni ( inançlı müslüman kız)