Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kızlar Kamyon Şoforu Olursa

Kızlar Kamyon Şoforu Olursa
0
196

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Kızlar Kamyon Şoforu Olursa Kamyon Arkası Yazıları Nasıl olur?

Kızlar Kamyon Şoforu Olursa Kamyon Arkası Yazıları Nasıl olur?

Yolların ustasıyım,roflenin hastasıyım

Gaz fren şanzuman, manikursuz halim duman

Sen batan guneş, ben yollarda kremşanti

Miras değil sevgilim hediye etti guzelim

Bir sana hastayım, diyete girdim yastayım

Kulağıma takarım kupe, gecemez beni hic bir zupp

Torpidonda aseton yoksa guzelim, muhim değil ben mazotlada silerim

Nazar etme ne olur evlen seninde olur

Rujum biter yollar bitmez

Makyaj cantam yanımda, icindekileri dizerimsakın beni gecmeyin hepinizi cizerim

Bir makyaj yapmaya doyamadım, birde sana

Saclarımı savururum, guneş gibi kavururumbeni sollarsan eğer, arabana vururum

Gaz fren şanzuman manikursuz halim duman

Similar threads

Kadınlar Kamyon Şoforu Olursa Kamyon Arkası Yazıları Nasıl Olur? yolların ustasıyım,roflenin hastasıyım gaz fren şanzuman, manikursuz halim duman sen batan guneş, ben yollarda kremşanti miras degil sevgilim hediye etti guzelim bir sana hastayım, diyete girdim yastayım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
162
ı'm best alayına rest yollar duruşuma oğlanlar bakışıma hasta miras değil alın teri kız aşkını kalbinde erkek ise arka cebinde taşır erkeğin hasına fordun ara gazına hastayım nazar etme ne olur evlen seninde olur mazot bitse fondoten koyarım kalbim kırılsa rujla boyarım sen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
246
Kızlar Kamyon Şoförü Olursa Kamyon Arkası Yazıları Nasıl olur? Kızlar Kamyon Şoförü Olursa Kamyon Arkası Yazıları Nasıl olur? Yolların ustasıyım,röflenin hastasıyım Gaz fren şanzuman, manikürsüz halim duman Sen batan güneş, ben yollarda kremşanti Miras değil sevgilim armağan etti...
Cevaplar
0
Görüntüleme
133
Kadın şoforler icin kamyon arkası yazıları Rujum biter yollar bitmez Bir makyaj yapmaya doyamadım, bir de sana Kulağıma takarım kupe, gecemez beni hic bir zuppe Bir sana hastayım, diyete girdim yastayım Miras değil sevgilim hediye etti guzelim Sen batan guneş, ben yollarda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
211
Kadınlar Kamyon Şoförü Olursa Kamyon Arkası Yazıları Nasıl olur Kadınlar Kamyon Şoförü Olursa Kamyon Arkası Yazıları Nasıl olur yolların ustasıyım,röflenin hastasıyım gaz fren şanzuman, manikürsüz halim duman sen batan güneş, ben yollarda kremşanti miras değil sevgilim armağan etti...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
858,505Konular
982,800Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt