kızlaaaaar evlenicekseniz eviniz için fazla güzel detaylarr var bakmanızda üstünlük var kızlar öncelikle merhabakizlaaaaarevleniceksenizevinizicincokhosdetaylarrvarbakmanizdafaydavar5c4b99349e111alt evlenicek kızlar dedim ama bekarlar odalarına evlerine yaptıramaz die de birşey yok yankizlaaaaarevleniceksenizevinizicincokhosdetaylarrvarbakmanizdafaydavar5c4b9934c4694gifalt :tik: :tik: :tik: eveeeet gelelim fasülyenin faydalarınaaakizlaaaaarevleniceksenizevinizicincokhosdetaylarrvarbakmanizdafaydavar5c4b99349e111alt
Big Grin
duvarlarınıza yapışık stiker denilen çok hoş şeyler yapıştırıyorlar istediğiniz modelde şekilde ve renkte koridorun başına uzuuun vazo olmak yerine koridorun duvrına çeşitli çiçek ya da desenlerden yaptırarak keza topluluk görüntüden kurtuluyorsunuz hemde evinize çağdaş ve şık bir hava katıyorsunuz linkini vermiyim olmasın birkamarket yazarsanız google a çıkarValla benden söylemesi kaçırmayın Mutlaka bir göz atın siteye kendim kullanmasam tavsiyede tereddüt edebilirdim fakat odama Madonnanın bir çizimini yaptırdm çok hoş oldu ve 10 yılda garantisi var İçim dar bakalım beğenicekmisiniz Yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirimkizlaaaaarevleniceksenizevinizicincokhosdetaylarrvarbakmanizdafaydavar5c4b993506b4cgifalt :thanks: Thanks :thanks: