Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kızla nasıl sevgili olma aşamasına gelebilirim

Kızla nasıl sevgili olma aşamasına gelebilirim
0
148

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
Hemen bi kızla bakışıyorduk gittim kıza açıldım kız sen beni yanlış anlamışsın dedi zaten 4 yıldır birini seviyormuuş fakat 15 yıl önce ayrılmışlar
Arkadaş olabilirmiyiz dedim tabiki dedi
Şimdi ben bu kızın sevgilim olmasını istiyorum nasıl yapabilirim
Aklımda bir şey var o da şu
Bu kızın bir arkadaşı var benim arkadaşımla bu kızı bululturup o bahaneyle bende bu kızla buluşacağım bu olursa size kadar nasıl yapmalıyım

Similar threads

evet 1 haftadır kızla hiç konuşmuyordum hatta dün başladım bakış atmaya bakıştık azda olsa bugün öğleye değin normaldi öğleden sonradan (kız benim arka sırada oturuyor)zil çaldı ve ilk fırlayan ben oldum ben farketmeden kız arkamdaymış ansızın naber diye ses duydum döndüğümde kız bana diyordu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
116
Arkadaşlar daha önce bi konu açmıştım belki bilen olur Sınıftaki kız yicekmiş gibi bakıyordiye Kızla baya bi yakınlaştık aynı sırada oturuyoruz Kıza aşığım oda bunu biliyor Bahsettiğim konudada demiştim birine benzediğim için bana bakıyormuş diye Kız senden hoşlanıyorum diyor Bugün doğum günüm...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
Arkadaşlar bu sene 8sınıfa geçtim ve şuana değin hiç sevgilim olmadı Bu sene sınıfa yeni bir kız geldi ve geldiği ilk günden berli her ders göz göze geliyoruz , birbirimize bakıyoruz bu arada kız 3 gün önce geldi Bu gün kızın yanına gidip ''Bu Ders birlikte oturalım mı ?'' dedim oda tabiki de...
Cevaplar
0
Görüntüleme
120
Mezunum dershaneye gidiyorum Bugün kendimi hazırladım gidip kızla konuşacam diye bu sefer konuşmalıyım bundan böyle dedim kendime buraya değin herşey iyi kızda istiyor zaten gidip konuşmamı 2 haftadır bakışıyorduk zaten normalde kimseden çekinmem elimde telefonum kolumda saatim olsun yoldan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
Merhaba arkadaşlar, Arkadaşlar Önceki konum buydu bununla ilgili gelişmeler oldu alta yazacağım ve bir kaç sorum olucak yine Ben lise 1 öğrencisiyim 2 dönem sınıf değiştirdimYeni sınıfımda 2 haftadır bir kızla bakışıyoruz derste ve tenefüste aralıksız ve kızdan hoşlanmaya başladım bundan böyle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
141
858,506Konular
982,855Mesajlar
33,082Kullanıcılar
iptvmaSon üye
Üst Alt