iltasyazilim
FD Üye
Arkadaşlar dershanede bir kız varBen bundan hoşlanıyorumNeyse konuya gireyimDershanede geçen hafta derslik değiştirmek zorunda kaldımHerneyse sınıfta tanıdıkta yoktu zaten ayakta tek başıma dolanıyordumKız sordu damdan düşer gibi kardeşin var mı diye bende abim var falan dedim muhabbete devam ettim tenefüs boyuncaSohbet güzel geçti
Kızla bir defa konuştum şimdiye dek ve muhabbeti de o açtıDershanede birincil hafta bitti lakin bende hâlâ tık yokTıkandım resmenKızın yanında gidipte napıyorsun ? yaşam nasıl gidiyor ? vs vs diyemiyorum
Kız çekingen yok fakat ben ise çekingenimPek belirli etmesem de çekingenliğimi en yakın zamanda muhabbet açamazsam sene ardına kadar gider bu şekilde
YARIN ya da ÖTEKI TENEFÜS dememek için ne yapmalı
üstelik kızın niyeti tamamen ne olabilir sizce ?
Kızla bir defa konuştum şimdiye dek ve muhabbeti de o açtıDershanede birincil hafta bitti lakin bende hâlâ tık yokTıkandım resmenKızın yanında gidipte napıyorsun ? yaşam nasıl gidiyor ? vs vs diyemiyorum
Kız çekingen yok fakat ben ise çekingenimPek belirli etmesem de çekingenliğimi en yakın zamanda muhabbet açamazsam sene ardına kadar gider bu şekilde
YARIN ya da ÖTEKI TENEFÜS dememek için ne yapmalı
üstelik kızın niyeti tamamen ne olabilir sizce ?