Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Kızla buluştum fakat keder

Kızla buluştum fakat keder
0
136

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Tekrar anlatıcam,biraz karmakarışık şu anda ben bu kızla 1 yıldır tanıyorum ama maksimum 23 defa merhabalaştığımız vardır dahası faceden konuşuyoduk daimaGeçen yaz bana buna seviyorum seni dedim lakin onunda sevdiği varmış kabul etmediDaha Sonra o zamandan bu yana hiç konuşmadık,okulların kapanmasına yakın zamanda bu bana mesaj atmış

Napıyosun,hala beni seviyomusun diye evet dedim,2 gün falan böyle konuştukDaha Sonra bu kız mesaj atmamaya başladı bana,ben mesajlar yağdırıyorum fakat cevap vermedi ve sonunda cevap verdi ters zıt cevaplardıHemen aklıma geldi, bunun konuştuğu bi çocuk vardı onunla ayrılmışlar nasıl olursa olsun,ondan mesaj atmayıp zıt davranıyomuş

Aradan 1 hafta geçmeden kız yeniden mesaj attı işte zıt davranıyorum sana kusura bakma diye tamam dedim bende çünkü seviyorumKıza hep sevdiğimi söylüyorum konuşurken(faceden yani)sonra ben bu kıza dedim buluşalım kabul etti

Buluştuk,kız gözlerimin içine bakıyor gözlerin çok güzelmiş diyor seviniyorum oda beni seviyor diyeNeyse ben yavaş yavaş açılayım dedim seni seviyorum nolur sende beni sev gibi şeyler söyledim oda daha öncede söylemiştim lakin yalnızca iyi bi dost olarak görüyorum dediEee kimi seviyorsun dedim buraya dikkat, ''bilmiyorum'' hiç kimseyi dedi,düşünüyomusun birisini dedim hayır dedi

Sonradan ben tekrar sormaya devam edip,üstüne gidince ''ya nolur üstüme gelme cebren sevemem ki,keza çıksam senle sevmeden çıkmış olcam,içimde bi kıpırtı yok etkilenmem gerekli fakat aşık olayım'' dedi,ben yıkıldım tabidaha sonra bu ''bu konuda bana bişey sorma bende bilmiyorum''dedi

Acilen ben bu kıza nasıl davranayım,acaba başkasını mı seviyor? çünkü bi yanlamasına benide yanına istiyor gibi düşünüyor gibi örneğin geçen bi kız fotoğrafı göstedim bu fazla hoş dedimO da bana al buda fazla yakışıklı hıh dediAcilen bu kıskanmaya işaretmi,bi sevgi olur mu onda bana karşı

Daha açık konuşmak gerekirse kızın amacı ne? gerçekleştirmek istediğini hala çözmüş değilim ben yedekte gibiyim sözde

Offf oof destek edin bi öneri verin,çok aşığım onun bi başkasını sevmesi beni mahveder

858,500Konular
982,380Mesajlar
32,976Kullanıcılar
arktristSon üye
Üst Alt