Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kizin güvenini nasil kazanirim ??

Kizin güvenini nasil kazanirim ??
0
103

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Merhaba arkadaslar, bu sayfayi bi arkadasimin tavsiyesi ile buldum
Hemen konuya gireyim:
ben ve bi arkadasim yaklasik 1 veya 2 aydir iki kiz ile tanistik okulda ve ilgilenmeye basladik kizlar cok ilgiliydi hatta müşterek arkadasimiz demisdiki bu kizlar sizden ilgileniyor sözde fln Neyse muhabbet ediyorduk kizlarla fakat bunlar cok soguk davraniyordu daima söz sokuyolardi ve o yüzden arkadasim hoslandigi kiza baya bi belirli etmeye basladi hoslandigini Kiz da daima gülüyordu ama benim arkadas sonra baska birine asik olmus ve bu kizla iliskiye hepden kesdi Bu yüzden benim isim cok zorlasdi Benim hoslandigim kiz yani arkadasimin önceden hoslandigi kizin arkadasi benden cok sogudu Ortak arkadasim onun agzini aramis sizde nasil buluyorsun cocugu fln demis oda demiski nasil biri olduklarini gördük Arkadasimi kullandilar nasil güveneyim demis Ya ben simdi napcam ?? Okullar tatile gircek ve kiza simdi sorsam hayir dicek ve gelecek senede hic görüsmeyecez bu yüzden Yada beklicem ve güvenini kazanmaya caliscam :S lütfen yardim edin napmaliyim ? nasil ondan gercekden hoslandigimi ve katiyen vazgecmeyecegimi gösteririm ? Tskler

858,505Konular
982,778Mesajlar
33,072Kullanıcılar
Doutam35Son üye
Üst Alt