Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Kızın babasından yenilen dayak ????

Kızın babasından yenilen dayak ????

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
İyi forumlar herkese

Fazla fazla kafa ütülemeden yorumlarınıza ihtiyacım var

Benim 1 yılı geçen bir ilişkim varKızın ailesi (sülalesi) beni ve ailemi hiçbir şekilde kabul etmiyor

Ilk Olarak kızın ailesi zamanında bizden fakirken hemen nasıl oldu bilmiyorum ama epey servet olan bir aile konumundaBu mal varlığı sebebiyle de biraz beni hor görme durumu söz konusu

Telefonda babasıyla ver annesiyle bir kaç kere tartıştımBeni istemediklerini ve kızdan uzaktan durmam gerektiği konusunda hakaretler duydum

Ayrılmadım

Memlekete döndüğüm bir gün kız arkadaşım konuşmak için beni bir mekana misafir etme ettiAcil gel gibisindenGittiğimde babasını ve babasının yanına çalıştırdığı adamı buldum karşımda

Olduğum yerde dondum kaldımEllerinde sopalar ile saldırdılarFena bir halde dayak yedimHastaneye oradan başka bir hastaneye kaldırıldımAyak filan kırıktıNasıl becerdiler kırmayı onu bile anlamadım

Olayı ailem duyunca yasal olarak dava açmayı kararlaştırdık

Dava halen devam ediyor

Kızın babası halen inadından vazgeçmiş değil ve ailesi hiçbir şekilde geri adım atmadıKızı babası zorlayıp telefonla arattırmışKendisinden duyduğum buydu

Olay üzerinden epey zaman geçti ve ben kızla görüşmeye devam ettimAma içimde koskocoman bir haylazlık duygusu varGidip babasınıanasını kim var kim yok vurup içeride bir ömür yatasım var

Bu olay kafamda fazla yer etmiş olmalı fakat rüyalarımda bile bu aile ile uğraşıyorumBu dayaktan daha sonra da kıza da fena davranmaya başladımAilesinden alamadığım intikamı içten içe kızdan almaya çalışıyorum galibaBilmiyorum

21 yaşında üniversite öğrencisiyimEvlilik olmasa bile en azından nişan gibi bir durumla olayı netleştirmek isterken kendimi bu olay içerisinde buldum

Kızla da 2 ay kadardır görüşmüyorumSınavlarım bitince şehir dışına çıktım kafa yaymak için

Bilhassa beyler sizden yorum rica ediyorumBu durumu kendinize yedirebilirmisiniz

Ailesi açıkça istemediğini belirtiyorÜstüne birde bu olayKız ise sevdiğini söylüyor fakat fazla baskın ailesine sözünü geçiren bir alıcı değil

Kız resmen bu dayak olayını fazla büyüttüğümü söylüyorBu normal bir şeymidir

Kafamı gözümü yaran bir adama her şeyden sonra gidip birde kızını sevdiğimi anlatmak ne değin doğru

Her şeyi kaldırdım bir kenara kavgaya şahit olan herkes adama küfür edip bıçakla saldırdığım yönünde ifade verdiDava da aleyhime işliyor

En son kızımın namusuna dil uzattı bizde dövdük gibisinden laflar duydumİlçede yaşıyorumHerkes herkesi tanıyorYani şu aşamada suçlu durumunda görülüyorumDayağı hak etmişim gibi bir intiba yarattılar

Ne yapmam lazımNe yapayım ya daKızla da benzer Üniversite de okuyorum

858,500Konular
982,369Mesajlar
32,972Kullanıcılar
estergon37Son üye
Üst Alt