Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kızılayın Tarihcesi Nedir Ozeti

0
120

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
88
F-D Coin
0
Kızılayın Ozet Tarihi
ozet Kızılayın Tarihcesi
Kızılayın Tarihcesi Nedir kısaca

Kızılay (Turkiye Kızılay Derneği, Turk Kızılayı olarak da bilinir, eski adı Hilali Ahmer Cemiyeti), 11 Haziran 1868 tarihinde Osmanlı MecrUhUni Askeri Muavenet Cemiyeti adıyla merkezi İstanbul ’da kurulan cemiyet, 14 Nisan 1877 ’de Osmanlı Hilali Ahmer Cemiyeti adını aldı (Bkz Hilali Ahmer) 1925 ’te genel merkezi Ankara ’ya taşındı ve adı 1935 yılında Turkiye Kızılay Cemiyeti olarak değiştirildiUluslararası KızılayKızılhac Topluluğu'nun temel ilkeleri olan insaniyetcilik, ayrım gozetmemek, tarafsızlık, bağımsızlık cercevesinde calışan kamu yararına yarıgonullu sosyal hizmet kuruluşudur Personelinin bir kısmı gonullu olarak, bir kısmı ise maaşlı olarak calışır

Ozet Kızılayın Tarihcesi Nedir

Similar threads

Kızılay İlk Adı, Kızılayın İlk Adı nedir Kızılayın İlk Adı Osmanlı Yaralı ve Hasta Askerlere Yardım Cemiyeti 'dir 1877'de Osmanlı Hilali Ahmer Cemiyeti, 1923'de Turkiye Hilaliahmer Cemiyeti, 1935'te Turkiye Kızılay Cemiyetive 1947'de Turkiye Kızılay Derneğiadını almıştır Kuruluşa...
Cevaplar
0
Görüntüleme
112
Kızılayın Amacı Nedir Kızılayın İlk Kuruluş Tarihi Ve Amacları Hakkında Bilgi 11 Haziran 1868 tarihinde Osmanlı Yaralı ve Hasta Askerlere Yardım Cemiyetiadıyla kurulan Kızılay, 1877'de Osmanlı Hilali Ahmer Cemiyeti, 1923'de Turkiye Hilaliahmer Cemiyeti, 1935'te Turkiye Kızılay...
Cevaplar
0
Görüntüleme
127
Kızılayın Özet Tarihi özet Kızılayın Tarihçesi Kızılayın Tarihçesi Nedir özetle Kızılayın Tarihçesi Nedir Özeti Kızılay (Türkiye Kızılay Derneği, Türk Kızılayı olarak da bilinir, eski adı Hilali Ahmer Cemiyeti), 11 Haziran 1868 tarihinde Osmanlı Mecrûhûni Askeri Muavenet Cemiyeti adıyla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
kızılay'ın kuruluşu * 29 Haziran 1868 tarihinde Osmanlı İmparatorluğu'nun 5 Temmuz 1865 tarihinde imzalamak zorunda kaldığı Cenevre Sozleşmesi gereği olarak MecrUhin ve Marzayi Askeriyyeye İmdad ve Muavenet Cemiyeti Yaralı ve Hasta Askerlere Yardım ve Destek Cemiyetiadıyla Dr Abdullah Bey ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
125
Kızılay ne zaman kuruldu 11 Haziran 1868 tarihinde Osmanlı Yaralı ve Hasta Askerlere Yardım Cemiyetiadıyla kurulmuştur 1877'de Osmanlı Hilali Ahmer Cemiyeti, 1923'de Turkiye Hilaliahmer Cemiyeti, 1935'te Turkiye Kızılay Cemiyetive 1947'de Turkiye Kızılay Derneğiadını almıştır Kuruluşa...
Cevaplar
0
Görüntüleme
156
858,536Konular
981,826Mesajlar
32,338Kullanıcılar
ahmet80Son üye
Üst Alt