Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kızı Yolda Durdurup Tanıştım ve Soracağım Bir Kaç Soru Var...

Kızı Yolda Durdurup Tanıştım ve Soracağım Bir Kaç Soru Var...
0
154

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Merhabalar, ben de bir fazla arkadaş gibi ''nasıl tanışsam, konuşamıyorum, dilim tutulur'' diyenlerdendim, ama bir akşam her şey değişti, aslında pek olmadığını anladım Yavaştan gireyim konuya

Uzun oldu farkındayım ayrıntılar önemlidir bu yüzden biraz detaya girdim, katlanma gösterip okuyanlara teşekkür ederim Sorularımı görmüş geçirmiş biri cevaplayabilirse fazla sevinirim, şimdiden teşekkür ederim

Bir gün dershane çıkışı arkadaşımla yolda gelirken iki tane kız gördüm ve birini fazla beğendim ve ne tesadüftür ama takriben bir 15 dakika aynı yoldan yürüdük, bu vakit dahilinde aralıksız ona bakmaya başladım ve o da bunu fark etti daha sonra daha yavaş yürümeye başladı, hatta bir ara durarak çantasını karıştırır gibi yaptı, ama özgüvenim olmadığı için ( şu anda anlıyorum fakat bu yalnızca benim bilinç altına verdiğim bir mesajmış) konuşamadım O gün öyle geçip gitti, ama ben fazla pişman oldum o akşam ve ertesi gün onunla karşılaştığımız yerde her şeyi göze alarak beklemeye başladım, onun geçmesini bekliyordum ve geçti de

Yanımdan geçerken durdurdum ve şöyle söze girdim;
Pardon, bakar mısın ?
+ Tabi
Dün yolda gelirken seni gördüm, belki sende fark etmişsindir Gerçekten bu konuşmayı dün yapacaktım lakin olmadı, 2 saattir buradan geçmeni bekliyorum, tanışsak falan nasıl olur ?

Her neyse diyalog yazarak uzatmayım daha pozitif, cevap olumlu oldu ve telefon numarasını aldım Bu dediğim olaylar yaklaşık 1 ay önce oldu ve şu lahza hala mesajlaşıyoruz sonra bir defa yolda karşılaştık arkadaşını bekliyormuş bir 10 dakika muhabbet ettik falan filan Ilk Önce buradan sosyal bir mesaj vereyim, kendinize güvenin arkadaşlar, hiçbir şey olmuyor, ölmüyorsunuz

Geleyim soracağım sorulara:
1) Başlangıçta bu kız neden ilk olarak mesaj atmaz ? Defalarca birincil mesaj benden oluyor, şu ana kadar yalnızca 3 kere o attı birincil mesajı Ama fazla güzel muhabbet ediyoruz, geceleri o uyuya kalana dek mesajlaşıyoruz, günün her saatinde özet olarak Acaba bir vakit o mesaj atana dek yazmasam mı ?

2) İkincisi de bu kız benimle tek başına buluşmaya çekiniyor mu anlayamıyorum ? Şöyle anlatayım
bir defa buluşalım dediğim de arkadaşım da var sorun olur mu dedi, bende kuytu olamayız, yalnız gel dedim Ben arkadaşımdan ayrılamam falan dedi bende diğer bir zaman o zaman dedim daha sonra dışarı da olduğum bir gün mesaj attı gel buradayız yanımda arkadaşım da var falan dedi, ben tekrar o kadar yanaşmadım gizli olamam düşüncesiyle Lakin bir gün tesadüfen karşılaştık ilk ilk olarak ben onu görmemiştim o beni görmüş arkadamdan seslendi falan yalnızdı birini bekliyordu, dediğim gibi bir 15 dakika gayet hoş konuştuk orada yalnız Neden buluşucaz ancak diyor, konuşuruz falan diyorum Ne konuşucaz diyor, havadan sudan diyorum Öneri falan edeceğimden mi korkuyor anlamıyorum

3) Bazen benim kıskançlıklarım yüzünden tartışıyoruz, tartışmayı ben çıkarıyorum desem yeridir Bir keresinde ''Bir daha konuşmayalım, yolun açık olsun'' falan yazdım ''Saçmalama, ne diyorsun sen Hiç bir yere gitmiyorsun'' falan dedi Bu da ne demek ?

4) Ben erkeklerle böylece zaman geçirmesini istemediğim süre yani bunu hafiften belli ettiğim süre sende kızlarla yapma diyor mesela ya da mesela bir konu açılıyor, kimmiş o arkadaş diyorum Uzun uzun anlatıyor erkek yok merak etme falan diyor, bu ne demek oluyor ?

5) Son olarakta konuşmalarımın çok olgun olduğunu hoşuna gittiğini söylüyor Tüm bunlara rağmen bir buluşmaya yalnız gelmiyor, ikna edemiyorum