iltasyazilim
FD Üye
eveeeet arkadaşlar delirdin mi sen tepkisinden sonradan bayan güvensizliğimi boş yere çıkarmadı ve defalarca ona güvenmemin bir hata olduğunu bana bir kez daha kanıtlamış oldu evet arkadaşlar haklıydınız ama ben belki yanılmışımdır diye vicdanımın sesini dinlemek istedim şuan ayrılma faslını geçeceğiz hayırlısıyla sonradan cümbür cemaat yoluna daha önce yığınla reddedilmiş biri olduğum için acı çekmiyorum yalnızca banal bir günmüş gibi hissediyorum özgür almak fazla güzeeeeellll bu arada bunun sebebini birazcık didiklesek iyi olur gibi ne dersiniz?
günlerdir mesaj atmıyorum mesela ya o meşgul ya ben meşgul oluyorum konuşamıyoruz günlerdir bu ast bir olasılık diğer olanak sizlerin de bahsettiği gibi diğer birini (benden daha iyisini) bulmuş ve bütün vaktini ona yarmak istiyor bir başka ihtimal de telefonun başındaki o yok başka biri onun ağzından yazıyor olabilir kız bu durumdan habersiz olabilir valla babası olabilir fazla karışır çünkü o kadar şeyler anlattık fakat birbirimize onu mükemmel tanıyabiliyorum
işin garibi whatsapp'dan engel yemedim şaşma doğrusu
günlerdir mesaj atmıyorum mesela ya o meşgul ya ben meşgul oluyorum konuşamıyoruz günlerdir bu ast bir olasılık diğer olanak sizlerin de bahsettiği gibi diğer birini (benden daha iyisini) bulmuş ve bütün vaktini ona yarmak istiyor bir başka ihtimal de telefonun başındaki o yok başka biri onun ağzından yazıyor olabilir kız bu durumdan habersiz olabilir valla babası olabilir fazla karışır çünkü o kadar şeyler anlattık fakat birbirimize onu mükemmel tanıyabiliyorum
işin garibi whatsapp'dan engel yemedim şaşma doğrusu
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.