iltasyazilim
FD Üye
Bu ilk çikma olayi adamakıllı bir sirat köprüsü gibidirGeçerseniz sizi kimse tutamaz,düserseniz olayiniz biterO yüzden fazla özenli olmaniz gerekirBurada uyarı edilecek noktalarida size söylüyorumUlan varya ne biliyorsam hepsini anlatiyorum serefsizimSiz bu yaziyi bitirdikten sonradan hala kiz tavlayamadiysaniz gözüme gözükmeyin! Neyse ne demistik?Heh!Bakin bu ilk çikilan gün inanilmaz önemlidirÖncelikle,kiza''hadi yarin suraya gidelimmi?'' sorusunu yöneltmeden önce yapmaniz gereken çok önemli bir sey varKizla nereye gideceginize karar verin!Büyük ihtimalle kizla gidilecek çok artı yer bilmiyosunuzdurOlsun,bilmemek degil ögrenmemek ayipkizla gideceginiz yere karar verirken sunlara çok dikkat edin: Ağırbaşlı kizla ilk bulusmanizda yemege gitmeye kalkmayinBunun birsürü sebebi var! Birincisi zaten kizin yaninda hiç bi sey yiyemezsinizAgzima ketçep bulastimi?Ulan bu garson niye benim manitaya bakiyor?Niye bu restaurantta peçete yok?Bisey sölesem kizin istahi kaçarmi acaba?Ve bunun gibi binlerce soru yemek yemek her tarafında beyninizde yankilanirBunun çok dogal bir sonucu olarak panik yaparsiniz ve korktugunuz basiniza gelirYani agziniza ketçap bulasir,üzerinize yemek dökersiniz,içecek bardagini devirirsiniz ve bütün bunlarin sonucunda kiz sizi (hakli olarak)daha birincil bulusmada terk ederO yüzden bunu aklinizdan çikarinHatta benim tavsiyem sadece birincil bulusmada degil,kiz ''Hadi yemege gidelim'' demeden hiçbir vakit bir yere yemege gitmeyinGidecekseniz de fast food bir restauranta gitmek ve hamburgeri ketçapsiz ve mayonezsiz yemeniz sizin için en hayirlisi 2)Kizlarin tümü inanilmaz lüks yerleri severler Ve hepsinde yabancilara(bilhassa avrupa) hayranlik vardirO yüzden birincil bulusmaniz için en ideal yer avrupai bir sekilde tasarı edilmis bir cafe'dirEger Istanbul ,Ankara yada izmir'de oturuyorsaniz böyle bir cafe bulmak çok kolaydirÖzellikle Istanbul'da Kadiköy ve Istiklal caddesinde adim basi böyle yerler vardirBöyle bir cafe'de sizi en çok edecek 2 sey vardir 1Fiyat listesi!Cafe'de 23 saat oturup tüm bir haftaliginizi oraya birakmak sizin caninizi oldukça sikacak2ise etraftaki güzel kizlar!Böyle cefelre gelen kizlar böylece güzeldirki kafayi yersiniz,sakin birincil çikmanizda baska kizlari kesmeyinKizi delirtirsinizKizda sizi terkederBu arada belirtilmesi gereken bir diger noktada bu gibi cafelerin %90'ina girebilmek için sevgilinizin(yada baska bi kiz)olmasi gerektigidir Burada nasil davranacaginizi ise ''Cafe'de nasil davranilir?'' bölümünde uzun uzun incelyecegiz Kizla bulusacaginiz yerle gideceginiz cafe arasinda katiyen fazla mesafe olmasin!gereksiz yere bi de taksi parasi vermeyin Kiza sakinSu cafe'ye gitcez demeyinÖnce kiza ''Yarin bulusup gezelim mi?''diye sorunO da size''Nereye gitcez?'' sorusunu yönelticektirSizde ''Sen bilirsin ya!'' Bana hersey uyar tribine girinKizlar bu tribe karsilik genelde''Sen karar ver'' der Fakat bazi kizlarin (nadir de olsa)Suraya gidelim orasi çok güzeldedigi de görülmüstürEger kiz Sen karar verderse sizin zaten hazirda gitmeyi düsündügünüz bir cafe var!Ama kizSuraya gidelim!derse,derhal dedigi yere gidin ve bir önarastirma yapinBunun niçin gerektigi ise bir örnekle açiklayayim!Hadi diyelim ama siz oraya ilk defa gidiyorsunuzGarson geldiNe alirdinizdiye sorduSizde mesela kahve söyledinizKahve geldi lakin fincanin yaninda seker değilNabicaksin simdi?Yaninda kiz var o yüzden garsonaAbi bana seker getirirmisin?de diyemezsinO aci kahveyi içmek zorunda kalirsinZaten heyecanlisin!Ama bir gün önceden ayni cafe'ye gitmis olsaydin bu cafede sekerin masada bulundugunu biliyor olcaktinYaninda kiz oldugu için heyecandan göremedinDedigim gibi,benim sözümü dinle ve kiz böyle birsey derse git cafe'yi bir denetim et Kizla bulusacaginiz saati çok iyi seçinBu kizlarin hepsinin aksam ezani okunurken evde olma mecbureyeti vardirO yüzden en geç öglen1'de bulusun O gün ne giyeceginize çok önceden karar verinSonra bi eau toillete (bak parfüm diyil) alinBu size fazla lazim olacak!Ben orjinal bürüt 'ü nasihat ederim(hayir bay salak Brut bana için para vermediSadece kizlari çok feci azdiriyo!)Sakin eau toillete'i fazla sikmayin,çünkü bunun tek özelligi kokusunun erkekler tarafindan alinamamasiVe pozitif sikarsaniz kizi rahatsiz edersiniz Son olarak,ilk bulusmaya sırası gelmişken ağırbaşlı yaninizda prezervatif götürmeyinNasil olsa hiçbirseym yapamayacaksiniz Verdiginiz paraya yazik Simdi artik kizla çikmaya hazirsiniz