Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kız olmaz dedi. Ne yapmalıyım?

Kız olmaz dedi. Ne yapmalıyım?
0
177

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Merhaba arkaşlar , ben bizim civarlarda yeni bir kız ile tanıştım hakiki de fazla görüşemesekte facebook gibi sanal ortamlardan yazışmaya başladık baya bir yazıştık ve ben bır arkadaşım ıle kızın goruşlerını aldım kız olmaz dedi şoka girdim resmi olarak arkadaşlar hakiki den kızı felan gordum ılk kere ne yapmalıyım tavsiyelerinizi beklıyorum

Similar threads

arkadaşlar bir kızla ınternetten tanıstım konustum gorusmeye karar verdım ılk gorustuk arkadasları ıle geldı sonra benı ılk o aradı konustuk ıkıncı defa yıne bulustuk ucuncu kere aılemı tanımak ıstedıgını soyledı kabul ettım aılemı tanıstırdım ve gelecekle ılgılı konusuyordu evlılıkten bıle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
Merhaba Ben 17 yasındayım ve kız arkadasım 15 yasında onunla 2 aydır cıkıyoruz fakat soyle bır koşul varkı kız arkadasım benle cıkmaya basladıgı süre baska bır cocuktan ayrılmıstı ve onu unutmak ıstıyordu ve cok acı cekıyordu o cocuga baya baglanmıstı Ben onu cok sevıyordum lakin o da hala eskı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
118
merhaba herkese , konuma dırek gırıs yapmak ıstıyorum musadenızle sımdı ben 15 yasındayım kızda oyle tekvandoya yazılmıstım ve kızı orda gormustum ılk baslarda hoslanmıstım kızdan ama bellı etmek ıstemedım ardından kıza baglandım nasıl olduysa kızda yanıma felan gelıyordu hareketlerı felan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
143
Merhaba Ben 15 yasındayım bizim sınıfta bi kız varArtık rüyalarıma giriyor ona çıkma teklıfı edıcem lakin korkuyorum ya beni sevmıyorsa diye Simdi Sınıftayken yaptıgım espirilere gülüyor bişey söyledimmi kafasını çevirip bana bakıyorBirbirimizle şakası tartışıyoruzBi arkaşımla konuşurken...
Cevaplar
0
Görüntüleme
123
Selamlama arkadaslar benım kucuklukten hoslandıgım bır kız vardı ortaokulda sonradan vakit gectı unıversıteye gectık sosyal paylasım sıtelerınde buldum bunu 6 7 ay her tarafında gıttıkce artan konusmalar vs baya yakınlastık daha sonra benım okudugum sehıre gelmıs bu amcasına bulustuk 2 gun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
116
858,505Konular
982,810Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt