Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kız göre ihanete uğradım :(((

Kız göre ihanete uğradım :(((

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Öncelikle herkese selamlar saygılar Size başımdan geçen bir trajade olayı paylaşmak istiyorum Kendimi tanıtayım önce Adım Ali yaşım 19 ben bir spor merkezinde dewamlı olarak spor yapıyorum 1 sene ara wermiştim sonra her tarafta pasımı atmak için salona gittim bu arada BOKS yaıyorum İstanbul Türkiye felan şampiyonluklarım war neyse salona gittimde bir tane kızda başlamış boksa we günler geçer derken bu kıza gözüm kaymağa alaka duymaya başladım daha 1 inci haftadan akşamları onu düşünmeye daha sonra antreman günlerini iple çekmeye başladım yaptğım spordan tam anlamıyla zewk alıyordum artık yine antremandayız sonlarına geldk bana cumartesi erken gel senle idman yapalım dedi bende olur dedim bi piknik alanına gider koşarız dedim cilalı olur felan dedi neyse cumartesi oldu gittik bakkaldan bana bişeyler aldı erkek olmama rağmen bana para ödetmedi nese geçtik ormana oturduk biraz bi 15 dakka koştuk çalıştık felan daha sonra gine oturduk aldığımz şeyleri felan yedik müzik açtım bi sigara yaktı kucama yattı şaşırmıştım lakin bir yandanda içim kıpır kıpır oluyor mutluktan boğuluyordum nese antreman saati geldi kalktık yürümeye başladık spor salonuna doğru birşeyler oldu kol kola giridk elimizi tutuk yüürmeye başladık we salona kadarda yürüdük ertesi gün facesine aşık olduğun kişiden arkadaş olmaz diye bişey paylaşmış bende sewdindm belkide benim için yazdı dedim we beğendm durumunu ardında bana faceden hemencecik yazdı bi ayakakbı linki attı nasıl dedi bende yalnızca güzel diyebilidm bişey yazmadı daha konuşmadık aradan bi saat geçdi yine konuşuyoruz beni özlednmi dedi sen diye sordum ben sordum dedi bende ben sorduma tarafından özledm dedim güldü özenmicek insnamıyım dedi bende güldüm akşam oldu antremana geçtik ısınma hareketlerini yaptık koştuk gölge yapıcaz gölgede ayna karşı yumruk atmak çağrıda bulunmak bana yanımda gölge yap dedi Ali niçin dedim böylece istiyorum dedi tamam dedim antreman her tarafında ast yanaydık antreman bitti duşumu aldım we ona mesja attım anında çıkma bekle yüzklerini werim dedim 2 tane yüzüğü bende kalmıştı ormanda lapa çalışırken wermişti cebim değil demişti bende cebime koymuştum unutmuştuk o kadar sonra ben birazdan çıkcam dedi bekle dedi nese dışarda bekliyorum geldi yüüzklerimi alim dedi werdim ewemi dedim ewet dedi bekle dedim dere içelim gidersin değil dedi geç kalmim arkadaşım götürcek zaten ewe dedi bi baktım çocun arkasına motora bindi elinde telefonu mesajlaşarak gitti arkasına bakmadan şok oldum yıkıldım kahr oldum o yorgunlukla bir saatlik yol yürüdüm ewe binmedem arabaya felan içim kan ağladı resmen benden hoşlandığını hissediyordum biliyordum nasıl biner ya dedim o çocun motoruna we öğrendmki sonra meslek çıkışlarındanda alıyomuış daha çok yıkıldım çünkü galiba aşık olmuştum ben gittim bir bira aldım içtim bide esrar çektim arkadaşla hayatım her tarafında yapmadım şeyi yaptım dost da dertliydi we şuan kafam güzel bunları yazdım umarım okurken sıkılmamışdırsınızdır sizlerden tek ricam bana us wermeniz iyi weya fena cümbür cemaat düşüncesini yazsın sizlerde benim kardeşlerimsiniz anlarsınız dimi halimden ? çünkü ben ölümne sewerim sahip çıkarım ben kıskancım abi ya ne yapayım antremanlarda daha konuşmimmi yoksa bişey yokmuş gibi bidaha mı buluşayım cumartesi yine buluşalım dedi çünkü antremanda bana bnde olur demiştim çıkıp intikammı alayım yoksa Allaha hawale edip yolumamaı bakayım yahut aşkımın peşindenmi gideyim ne olur bana yol gösterin :