iltasyazilim
FD Üye
Merhaba arkadaşlar bi tane kız var bu yıl beni kendine zor kullanarak aşık etti benden 1 yaş küçük kızı sadece okul girişinde ve çıkışta görebiliyorum ara sıra da kantinde kız okula giriş saatinde oturuyo kankasıyla bana bakıyo mektep çıkışında da ben servise binene dek beni izliyo sonra da kendi yoluna gidiyo Acilen bende şöyle bişey var kimsenin gözlerine bakamıyorum derhal kaçırıyorum İşte geçen perşembe okul sinemaya gitti fetih 1453e ben gitmedim daha sonra ben kontör almaya dışarı çıktım ne tesadüftür ki kızla karşılaştık kız bana baktı yanımdaki arki bile dedi bunu tanıyo musun san baktı da dedi yani nasıl desem gel bana önerge et der gibi kızla şuana dek hiç muhabbetimiz yok fakat isimlerimizi biliyoruz birbirimizin kızın çıktığı yok bana bakıyo yani çekinmedem bana bakıyo fakat ben ne yapmalıyım şuanda kar yüzünden mektep tatil ve ben onu fazla özledim giderken kız çok da güzel deil orta bişey havalı da deil
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.