Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kız arkadaşımla ters ilişkiye girdim sokup çektim gebe kalır mı ?
Kondomla anal ilişkiye girdim hamile kalır mıyım Merhaba bugün erkek arkadaşımla anal yolla birlikte olduk kondom vardı fakat hamilelik riski var mıdır kondom olduğu halde içerde boşalma olmadı ayrıca kondomu yoklama ettik yırtık yoktu Erkek arkadaşımın eline kondomu takmadan önce tutku suyu...
Prezervatifle ilişkiye girdim hamile kalır mıyım Merhaba ben yumurtlama tarihimin ilk iki günü prezervatifle erkek arkadaşımla sürtme yoluyla birlikte olduk Ben bakireyim ayrıca boşalma da OLMADI hamile kalma ihtimalim var mıdır prezervatifli olmasına karşın
Zıt ilişkiye girdim gebe kalırmıyım ? Ben 2 gün önce sevgilimle zıt ilişkiye girdim bakireyim tepede olan oturur pozisyondaydım ama sevgilim boşaldımı farketmedik fakat kesintisiz tükürük ile kayganlaştırdık bi kaç sitede vajinaya sperm değdiyi zaman hamile kalabilme ihtimalim varmış değdiyse...
Kondomla ilişkiye girdim bakireliğim bozuldu hamilemiyim fazla korkuyorum 17 yaşındayım Adetim bittikten bir gün sonradan erkek arkadaşımla arkadan ilişkiye girdim arkadan ilk denememdi ve ön tarafa girmediği halde ön taraftan kan geldi Arkada biriken tutku suyu birazcık vajinama geldi lakin o...
Zıt ilişkiye girdim zevk suyu gelmedi hamilemiyim Nişanlımla ters ilişki yaşadık vazelin de sürdü lakin içine giremedi 15 dk falan girmeye çalıştı Boşalma da olmadı, müsamaha suyundan şüpheleniyorum Erkek arkadaşım gelmedi dedi lakin gerçi korkuyorumHamilelik var mıdır? Erkek oraya antre...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.