Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kız arkadaşımın Abisi :( / Fikirlerinize ihtiyacım var /

Kız arkadaşımın Abisi :( / Fikirlerinize ihtiyacım var /
0
119

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Arkadaşlar merhaba, ilk önce yaşımdan başlıyım 16 yaşındayım Yaklasık 3 ay önce elifadında bir kıza aşık oldum ve şuan da çıkıyoruz 3 ay oldu Neyse konuya dönelim

Arkadaşlar ben antalyada kız arkadasım bursada oturuyor Ve gerçekten birbirmizi seviyoruz daha yasımı söylediğimde 16 yasında ne askı çocuksunuz siz daha diyen birçok arkadasbüyüğüm olucaktır tabiki fakat inanın değil

Neyse, bundan takriben 34 hafta öncesine kadar herşey güzeldi Bir gece saat 1112 civarı mesajlasırken kız arkadasım uyuya kalmıs Astım hastası oldugu için bende merak ettim birşeymi oldu diye ve sürekli aradım mesaj attım kız uyuyor bağlı Sesi abisi duyunca almıs telefonu falan öğrenmis Kız arkadasımı uyandırıp bağırmış kızmış, ve okadar üzgünüm elimden birşey gelmiyorki dayak atmış Telefonu kırmış takriben 1 hafta konusamadık arkadası bana iyi oldugunu falan söyliyordu Sonra yaklasık 89 gün daha sonra abisi bana mesaj attı istemiyorum vs konustuk sövdü sövdü sonrada cevap yok istemiyorum falan dedi üstelemedim işlerin kötüye gitmemesi için

Ben kız arkadasımı aradım morelini iyi fena düzelttim ve dün akşama değin herşey yerine yavaşça oturuyordu Arkadasının telefonundan yalnızca sabahları okula bu vesileyle mesaj atıyor o sırada konusuyorduk sonra bütün gün yine konusamıyorduk

İşte herşeyin kötüye gitmesine sebep olan dün akşam

Okuldan geldim pc geçtim msn açtım 10 dakika sonradan kız arkadasımda msn açtı konusuyorduk ben sebeklik yapıyordum güldürüyordum kamera açmıstık Sonra bi anda kamera kapandı ve

Argo bi konusma geçti aradan Burayı yasaklanmış oldugu için yayınlayamıyorum ama abisi bayabi sövdü sonrada çıktı bi kelime bile edemedim

Arkadaslar ben yeniden anlamaya çalısıyorum bi abi tabikide izin vermez fakat bi zaman sonradan anlayısla karsılamasını belki tanımasını beklerdim En azından sövmezdi ? Kıskanıyor desem oda değil Film gibi, Biz hic sarilmadik, Hiç elini tutmadim, Ona hic askim veya elifim birtanem diyemedim yanindayken ast, Hiç öpmedim mesala Yanagindan bile opmedim, Tenim onun tenine hic deymedi, Bilmiyorum doğrusu bilmiyorum arkadaslar ben yalnızca fiilen seviyorum Düngece kalbim okadar çok acıdıki suan abisi ona hasar veriyormudur diye Sevgime inanmıyor diyeceğim hayır oda yok sevmesem bunlara katlanırmıyım ? Ben antalyada o bursada abin istemiyor ayrılalım der geçerim fakat olsun buda kazanç geçer diye dayanıyoruz ben yine kesin etmiyorum üzüldüğümü kız arkadasımı avutmak için çabalıyorum sürekli

Arkadaslar siz söyleyin ben ne yapmalıyım fakat abisi bize müsade versin bilmiyorum ya bundan öncede fazla sey yasadık elifimle fakat bundan böyle beynim durdu resmen hiç bi çıkar yol bulamıyorum

En azından okuduğunuz için teşekür ederim
Hepinize iyi günler

858,505Konular
982,771Mesajlar
33,065Kullanıcılar
DoxySon üye
Üst Alt