iltasyazilim
FD Üye
çok sevdıgım bı kız vardı oda benı sevıyordu 15 sene bırlıkte olduk kımsenın sevemıce dek sevdım oda benı sevdıbı ekip nedenlerden nedeniyle tartıstık son zamanlarda uzaklastık sonradan ayrıldık cok ugrastım lakin senı sevıyorum lakin gelemem dedı hephayatında bırımı var dedım cunku hısedıyordum hayır dedı yok dedı senı sevıyorum fakat gelemem dedı senı afedemıyorum dedı afedemıyorum dedı seylerde tartısmalarımız sadeceınanamıcanız kadar buyuk bı askımız vardı kımsenın benım sevdıgım dek sevmıcenıde bılıordu okadar cok sevıyordu kı niçin gıttı anlamadım dun kardesınden bırıyle cıktıgını ogrendım lakin sevmıyor sureklı tartısıyorlar falan dedı lakin ınkar edıo ben kımseyle cıkmıorum onu unutmadım dıyormus ya ben onu unutmadım ayrılalı 2 ay oldu daha bole bı ınsan deıldı bukadar basıtmı hatırından çıkmak herseyın ılkını bız bırlıkte yasadık bukadar kolaymı baskasını hayatına elde etmek hayatında bırı var neden bana var demıo niçin senı sevıyorum dıo okısıden ayrılamıormu yada gelıcek yuzumu yok bı gun pısman olurmu sevıosa gerı donermı gerı gelırmı ne yapmalıyım baskasıyla bırlıkte olması benı bıtırıo benı unutuguna katiyen ınanmıyorum hala sevdıgıne emınım fakat napmalıyım bılmıorum ne olur destek edınsımdıden tsk herkese