Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kıymalı Patates Yemeği

Kıymalı Patates Yemeği
0
43

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
111

Kıymalı Patates Yemeği Tanımı İçin Malzemeler

• 3 yemek kaşığı sıvı yağı
  • 300 gr kıyma
  • 1 adet soğan
  • 1 yemek kaşığı domates salçası
  • 1 yemek kaşığı biber salçası
  • 7-8 orta uzunluk patates
  • 400 ml sıcak su
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • 1 çay kaşığı zerzevat tozu

Kıymalı Patates Yemeği Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Yağı tavada kızdırın, kıymayı içerisinde biraz kavurun 3 yemek kaşığı soğuk su ek edip 5dk devam kavurun.
  2. Yemeklik doğradığınız soğanı da ek edip kapağı kapalı formda, kısık ateşte 10dk kavurun.
  3. Salçaları ek edip birkaç tıp karıştırdıktan sonra iri küpler halinde doğradığınız patatesleri de ek edip birkaç dakika sonra sıcak suyunu ve baharatları da ek edip kapağını kapalı yaklaşık 25-30dk kısık ateşte pişirin. Ben yanına basmati pilavı ve salata servis ettim.Afiyet olsun.
Kıymalı Patates Yemeği Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Kıymalı Karnabahar Yemeği Tanımı İçin Materyaller 1 küçük uzunluk karnabahar2 orta uzunluk patates1 havuç1 büyük soğan200 gr kıyma1.5 yemek kaşığı domates salçası2 çay kaşığı tuz3 yemek kaşığı sıvı yağ4 su bardağı su Kıymalı Karnabahar Yemeği Tanımı Yapılışı Soğanları küçük küçük doğrayıp...
Cevaplar
0
Görüntüleme
50
Kıymalı Patates Yemeği Tanımı İçin Gereçler 1 adet soğan2 adet domates (ben 2cay bardağı domates konservesi ekledim )2 adet patates200 gr kadar kıyma1 yemek kaşığı domates salçası5 yemek kaşığı sıvı yağ3 çay bardağı suTuz Kıymalı Patates Yemeği Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTanımı Yazdır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
23
Kıymalı Bezelye Yemeği Tanımı İçin Malzemeler Yarım kg bezelye taneleri (Yazdan koyduğum dondurucuya )1 baş soğan1 adet küçük uzunluk havuç1 orta uzunluk patates150 gram kıyma1 yemek kaşığı salçaYeterince zeytin yağı1 çay kaşığı tuzYeterince sıcak su Kıymalı Bezelye Yemeği Tanımı Nasıl...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
Nefis Kıymalı Taze Fasulye Yemeği Tanımı İçin Materyaller 500 gram taze fasulye2 orta uzunluk patates1 orta uzunluk kuru soğan2 yemek kaşığı dana kıyma5 yemek kaşığı sıvı yağ1 yemek kaşığı domates salçası1 yemek kaşığı biber salçası1 çay kaşığı hafif acılı biber salçası3 yemek kaşığı domates...
Cevaplar
0
Görüntüleme
49
Olağanüstü Bir Lezzet Köfteli Orman Kebabı Tanımı İçin Gereçler 400 gr kıyma1 soğan rendesi2 diş ezilmiş sarımsak6 yemek kaşığı galete unu1 adet yumurta1 tatlı kaşığı biber salçası1 tatlı kaşığı tuz1 tatlı kaşığı kırmızı tozbiber1 çay kaşığı kimyon1 çay kaşığı karabiber Yemeği için 3 yemek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
44
858,505Konular
982,762Mesajlar
33,063Kullanıcılar
netflixdunySon üye
Üst Alt